Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsok? Nagyon őrjítö és őszintén megmondva nagyon szenvedek ettől😔
Kérlek olvassátok el és adjatok valami tanácsot mert ez olyan rossz.
Szóval már lassan 4hónapja hogy eggyütt vagyunk a párommal. Én 16, ő pedig 20 éves. Nos nekem az a problémám, hogy konkrétan zavarnak az exei. Már régen voltak ugymond, és nem tartja velük a kapcsolatot viszont az elején még megnéztem mindegyiket és olyan szépek. Na meg egyik nap rábukkantam hogy miket irt nekik gondolom ez egy kis töredéke volt amit irt de ezeket láttam. És annyira összeszorult a szívem. Nekem nem ír ilyeneket. Nem is azt várom el hogy nap 24ben ilyeneket írjon. Voszont írhatna 1héten 2x vagy valami. Mert ez nekem fáj. És tök rossz érzés. Olyan érzés mintha hozzájuk/hozzá jobban kötödött volna. Vagy még mindig....ki tudja. Az egyiktől még gyereke is lett volna akivel 2évig volt eggyüt és ez is bánt. Meg az is amiket tudok. És egyszerűen ezen nem tudom túl tenni magam. Nagyon letargikus vagyok emiatt. És félek hogy a hangulatingadozásommal elrontok mindent.
Neki meg ezt hogy mondjam? Hé zavarnak az exeid és az is hogy nekem ilyeneket nem irsz. Mert ez eléggé, érdekes ugymond.
Azt hozzá tenném még hogy távkapcsolatban vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!