Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a pasim nagyon sértődékeny?
Én és a barátaim megállás nélkül szívjuk egymás vérét, nem is akárhogy, szó szerint a sárga földig hordjuk egymást. Soha nem sértődök meg.
Van 1-2 lány barátom, akikkel szintén.
Barátnőmtől viszont néha rosszul esik, ha túl lő egy bizonyos célon. Egy bizonyos szintig szeretem ezt a vérszívást, de ha olyanokat "fikáz", amik nekem fontosak, és bántóak, akkor szarul esik, de akkor sem megsértődök, hanem szólok, hogy ezt ne azért. :D
Szerintem azért ne szakítsatok még. Próbáld ki, hogy milyen az, ha picit visszaveszel, és nem 0-24-ben csak piszkálod. Ha sikerül puhítani rajta, és kompromisszumot tudtok kötni akkor lehet hogy kár lenne eldobni.
Próbáld neki elmondani, hogy nem akarod őt megbántani, csak viccelődsz, és ha őt ezek bántják akkor visszaveszel de ő se sértődjön már meg mindenen.
Ha viszont nincs változás, akkor nincs értelme.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!