Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok, ti mennyire vagytok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mennyire vagytok féltékenyek? Van rá okotok?

Figyelt kérdés

2017. szept. 27. 11:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok annyira féltékeny típus.

De ami az ENYÉM az a enyém .... ;)

2017. szept. 27. 13:00
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Egy kapcsolatban ahol mind a két fél tiszteli,szereti,és tudják,hogy mit akarnak egymástól ott nincs helye féltékenységnek.Egy kapcsolat úgy nem is lehet tartós,és igazi ha nincs bizalom.
2017. szept. 27. 15:12
 3/6 kaszásbébi válasza:
75%
Ha megbízok a páromban nem találom helyét a féltékenységnek :)
2017. szept. 27. 21:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Elsőhoz csatlakoznék.

Nagyon tudok szeretni. Ritkán esek szerelemben, de ha már megtörténik, akkor azon vagyok hogy hozzám tartozzon.

Nem osztozkodom mással. 20l

2017. szept. 28. 13:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem vagyok féltékeny, ebből soha nem is volt problémánk.

"Szerencsére" az én párom nem egy álompasi (kinézetre), ezért senki se néz rá. Előttem volt egy barátnője, de ő megcsalta, a barátom pedig annyira összeomlott, hogy kórházba került 8 napra. Nem hinném, hogy el akarná követni velem ugyanezt, de amúgy is egymásba kapaszkodunk, hihetetlenül erős köztünk a kötelék, még úgy is, hogy távkapcsolatban vagyunk. Egy kapcsolatban pedig elengedhetetlen a bizalom, az őszinteség, és a tisztelet, tehát miért kéne féltékenynek lenni? :)

2017. szept. 28. 23:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha az lennèk csak magamat bosszantanám. Minek:) Aminek meg kell törtènnie az meg is fog. Nincsenek örök hű fèrfiak azèrt ezzel tisztában kell lenni. Ha alkalmuk adódik ès bejön nekik a csaj, megteszik. Persze otthon erről nem beszèlnek. De ez van csajok:) Nem kell a rizsa, higy a ti párotok aztán rá sem nèz más nőre. Hahá:)
2017. szept. 28. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!