Milyen zene illik hozzátok amikor dühösek vagy féltékenyek vagytok?
Figyelt kérdés
2017. szept. 8. 15:30
1/4 anonim válasza:
Ha dühös vagyok,akkor csak a Linkin Park.
2/4 anonim válasza:
Féltékenységet (szerencsére) eddig nem éreztem.
"Dühös" zenék:
Whitechapel - I, Dementia
Whitechapel - Elitist Ones
Whitechapel - Purest Strain of Hate
While She Sleeps - Civil Isolation
While She Sleeps - Brainwashed
Architects - Nihilist
Carnifex - Die without Hope
Carnifex - Hell Chose Me
Most hirtelen ezek ugrottak be.
3/4 anonim válasza:
Féltékeny sose vagyok, a düh is csak maximum nagyon ritkán előforduló pillanatnyi állapot nálam, így ezekhez az érzésekhez nincsen zeném, viszont sok olyan dolgot hallgatok, amikre mások szokták mondani, hogy akkor hallgatják, mikor dühösek, úgyhogy ha zenei javaslatok miatt tetted fel a kérdést, a különböző nu-metal bandákat tudom ajánlani, mint a fent már említett Linkin Park, a Korn, Slipknot, Deftones, stb... Meg egyik kedvenc zenekaromra, a Death Grips-re is sok ember mondta már, hogy nekik az a fő dühös-zenéjük.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi
2017. okt. 1. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!