Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a kapcsolatunkról? Mit tegyek?
Nem tudod,hogy a szülei miért választanának el titeket? Amúgy fogsz járni egyetemre? Ha igen,akkor hogyan találkoznátok? Szerintem vagy old meg a szüleivel a problémát,s vállaljátok fel,vagy hagyd s majd pár év múlva esetleg mikor nem annyira függ a szüleitől próbálkozhatsz.
Amúgy mi az hogy ő "harmadikos"? Ezt nemértem.
#2 sajnálom ami veled történt,ez tényleg durva.
Annyit hozzáfűznék a válaszodhoz,hogy szerintem a kérdező beszéljen személyesen a szüleivel,így sokkal meggyőzöbb,s így a szülők is tudhatják,hogy kivel van a lányuk.
Köszönöm a válaszaitokat.
Jövőre én a testnevelési egyetemre fogok járni ha minden jól megy és akkor egy köpésre lennénk egymástól.
A barátnőm elmondása szerint ha elmondaná akkor a szülei elvennék a telefonját és még ennyit sem beszélnénk, eltiltanák mindentől a barátnőivel sem találkozhatna és nagyot csalódnának benne azért is mert eddig titkolta. Azért választanának el mert szerintük egy kapcsolat teljesen elvonná a figyelmét a tanulásról. A harmadikost úgy értettem hogy 4 éves gimibe jár és most 11.-es.
Szerintem sokkal jobb lenne ha el lenne mondva mert akkor hétvégén talizhatnánk és nem hétköznap amikor teljesen léfoglalja a tanulás. Fél igazából elmondani,de ha ézt én tenném meg helyette lehet bennem is csalódna és esélyes hogy pokollá teszem az életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!