Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiúk, titeket idegesít mélyen,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket idegesít mélyen, legbelül, hogyha a barátnőtök okosabb nálatok?

Figyelt kérdés

Először is le szeretném szögezni, hogy nem vagyok egy Einstein.

Persze jó tanuló vagyok, sok mindenhez jó agyam van.

Külsőre átlagosnak tartom magam, bár szeretnék egy kicsit formásodni, izmosodni.

Osztályon belül mindenkivel jóban vagyok, mondhatni sok barátom van, de azért nem vagyok olyan népszerű, mint a tipikus sulis tinifilmekben a szőke csajszik. :D

Személyiségre is tök normálisnak tartom magam.

Igyekszem igényes lenni, odafigyelek a külsőmre, de nem viszem túlzásba.

Ezek mellett nem értem, hogy mi lehet a baj, mert az még oké, hogy nem volt egy barátom sem, de még egy bókot se kaptam egész eddigi életemben, a szüleimet leszámítva. :'D

Szóval azon gondolkodtam, hogy a fiúkat talán az ijeszti el, hogy egy lány okosabb és érettebben gondolkodik náluk, vagy igazából borzalmasan nézek ki, csak nem veszem észre? :D

Illetve anyukám mindig azt mondta, hogy nálam hülyébbel sose kezdjek, mert az emberi hülyeség néha kegyetlenül fájdalmas tud lenni, és ebben sajnos van igazság.

2017. szept. 20. 21:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Akik meg az IQ számmal dobáloznak : az IQ teszt a pillanatnyi értelemezést méri (eredetileg a hadsereg számára lett kidolgozva, hogy kikből lenne jó harctéri tiszt, akik gyors helyzetfelismeréssel és döntésképeseéggel rendelkeznek), és mindenki 100-ról indul, onnan van kilengés felfele és lefele.... szóval lehet 150-es IQ-d, akkor is lehetsz sík mint a Hortobágy....
2017. szept. 20. 21:42
 12/18 anonim ***** válasza:

"Mert akkor mit szóljon az, aki szomorú és még hülye is? Az mit cseréljen el? :D"

Ha jól néz ki, akkor például azt.

2017. szept. 20. 21:46
 13/18 anonim ***** válasza:

óóóó a jó jegyek semmit nem jelentenek még. lehet egy lány szorgalmas is...nem biztos, hogy tényleg okos, és művelt... nekem volt olyan barátnőm aki kitűnő tanuló volt, én meg kettes-hármas mindig is. sosem zavart, hogy jobb jegyei vannak. tudtam, hogy nagyon sokat tanul, tényleg egy rendes szorgalmas lány volt, én meg délután kint rúgtam a bőrt a haverokkal a pályán...soha nem írtam kb házit semmire, ha kihívtak felelni mindig kimentem, úgy hogy a könyvet nem nyitottam ki, hármasokat simán összeszedtem abból, hogy elkezdtem gondolkodni...

persze, most már sok minden változott, de számomra vonzó, ha egy lánynak van esze. ha meg valamiben tájékozottabb nálam, vagy akár okosabb is, az számomra imponáló inkább, mintsem taszító tulajdonság.

2017. szept. 20. 22:02
 14/18 anonim ***** válasza:

Az iskola egy teljesen más dolog. A jegyek nem tükröznek semmit az értelmi szintből, mert az iskola csak az agy tároló képességét tudja egyedül felmérni, hogy x idő alatt mennyi anyag marad benned és mennyi ideig. Ennek semmi köze ahhoz, hogy valójában, hogy tudod használni az agyad. Én például realista vagyok, így ezzel a szemszöggel gyakran intelligensnek gondolnak, holott egyszerűen csak a tényeket alapulvéve számítok ki dolgokat.

Egyébként van egy leány barátom. Zseni a lány. Ő belé vagyok szerelmes amúgy, tehát ez nem zavar. És igazából azért nem zavar, mert hiába 5-ös mindenből, az nem tükröz semmit. Valamiben ő az erősebb, de valamikben én. Így igazából egyikünk sem okosabb a másiknál, csak maximum bizonyos dolgokban.

Szóval, válaszolva a kérdésre: nem, nem idegesítene, ha egy lány okosabb nálam. De barátnőm nem lehet, így azzal nem számolok. De, ha lehetne is és lenne is, valószínűleg nem zavarna.

2017. szept. 21. 12:48
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, jöhetnek még! :D
2017. szept. 21. 15:35
 16/18 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést nem értem.

Nagyon okosnak gondolod magad? Akkor nem vagy az.

Az igazán okos ember nem tesz fel ilyen blőd kérdést, és nem gondolja azt, hogy azért nem jön be senkinek, mert nagy a tudása.

Okos ember tudja, hogy sokat tud, de tudja, hogy rengeteg hibája van stb ezért nem hivalkodik a jó tulajdonságaival.

Na jó, E/3-as beszédnek vége.

Nem hiszem, hogy borzalmasan néznél ki, nekem van egy osztálytársam, aki marha ronda szerintem, de már a x az enedikenedik fiúja van... Meg büdös is.. Bláhh.

Bókot nem kaptál, de tuti, hogy tetszettél valakinek, csak nem vetted észre, vagy a metrón csorgott a nyála valakinek érted, de még alkalmad sem volt, hogy észrevedd. Mindennek van piaca. Gondolj csak a feljebb említett osztálytársamra, vagy akár a cba-ra... Mind a kettő kell valakinek. Most is tutisicher kaptál egy csomó privátot. Én már kíváncsiságból írtam ki ismerkedős kérdést, -magamat lányként tettetve-, a napokban.

Egy óra leforgásán belül kaptam 12 privát üzenetet, és 7 választ a kérdés alá. Szóval szerintem most tuti tudsz fiúk közül válogatni... egyesek még kép látta nélkül is dícsérik a lányok alakját.

17f

2017. szept. 21. 15:42
 17/18 A kérdező kommentje:

Elsősorban azért tettem fel a kérdést, mert egyik lány osztálytársam, akivel nem mellesleg jóban vagyok, (tehát nem mondta volna féltékenységből, meg amúgy sem vagyok egy nagyon különleges valaki, hogy féltékenynek kéne rám lennie) tehát ő mondta nemrég, hogy szerinte én túl okos és érett vagyok, és ez elijeszti a fiúkat.

És kíváncsi voltam, hogy mi az igazság. Ezért írtam ki a kérdést. :D

2017. szept. 21. 19:31
 18/18 anonim ***** válasza:

Hmm. Ha valaki nem ismer téged, nem riad el a belső tulajdonságaidtól. Hiszen nem ismer, honnan tudhatná, hogy gondolkozni is tudsz, nem csak vegetálni, mint sok ember?

A helyzetedet nem ismerve, megkérdezem: csak a suliban nem vesznek észre a fiúk, vagy úgy sehol sem?

Az iskolában már kb. ismernek, be vagy skatulyázva egy "kasztba", ahonnét nem igazán juthatsz ki, max pár ember szemében megváltozhatsz. A korod alapján 11, vagy 12-es vagy, ha 12-es vagy, akkor tojd le az egészet. Én is azt csinálom, 7 éve járok az iskolámba, sokat változtam, szerintem a pozitív irányba, de rengeteg ember szemében csak az a kis lúzer maradok, aki voltam, Tojom le! Utolsó évem itt, szóval kb bármit megtehetek....

Ha úgy sehol nem vesznek észre, az tuti nem létezik... Ilyen nincs. Én pl nem vagyok egy super cool alakkal rendelkező srác, a ruhák rajtam szintén nem az a szuper stílusosak... (de a ruháim nagy részét szeretem, és kényelmes, szóval nem érdekel) Mégis megnéztek párszor tömegközlekedésen. Vagy csak beleképzeltem.. de ez nem valószínű.

Nem hiszem, hogy überronda vagy, márpedig ha nem vagy az, egy 17 éves lány ducin/soványan/nagy mellekkel/kicsi mellekkel is tuti tetszik valakinek.

Egyáltalán szoktál ismerkedni? Ha igen, hol, hogyan?

2017. szept. 21. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!