Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szeretitek amikor a barátnőtök szeretget (ölelget, piszkálja a hajatokat) titeket? Mit szerettek a legjobban?
Eeeehm, na most jövök akkor kivételnek :'D
Igen, szeretem az öleléseket.Azt is mikor "birizgál" :D Meg a legcukibb mikor a lány a semmiből lecsókol :) 20/F
(lányok valaki nem akarja kipróbálni? :P)
Ha van körme akkor lánynak és a nyakát piszkálja a fiunak azt adom:D nálam is volt ilyen és a hideg ráz 19/F.
De amugy a többi is jo.
A pillanat amikor túl komolyan veszik a szarkasztikus megjegzésed :D
Na mindegy, persze hogy szeretik, ezért hülyeség a kérdésed, Az hogy mit szeretnek legjobban azt nem tudom, nem vagyok fiú.
16/l
érdekes, a hajamat nem szeretem ha birizgálják :/ ? bár mégis volt barátnőm akinek megengedtem és eltűrtem és jól esett,
miért szeretjük? mert jó érzés, ölelni a lányt és kész . csókolgatni a nyakát vagy fordítva.
22f
Persze ^^
A legjobban smárolni szeretek, de az más kategória. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!