Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérdeztem, de nemet mondott szerintetek gáz?
Figyelt kérdés
Van egy lánybarátom akivel nagyon jóba vagyunk. Most lassan itt a szalagavató és én nem igazan gondoltam eddig a szalagavatóra. Viszont a napokban megkérdeztem tőle hogy táncolunk e együtt és kiderült, hogy neki már van párja tavaly óta már. Másokkal az osztályban a fiúk közül nincs olyan jóba mint velem. Ezért meg is kérdeztem tőle, hogy miért nem beszélt velem erről hogy van párja vagy hogy táncolunk e együtt erre azt mondta hogy örült annak hogy valaki megkérdezte és rögtön igent mondott. Nekem most nincs párom a szalagavatóra. Csak én gondoltam rosszul, hogy természetes lenne hogy először egymással beszéljük meg hogy táncolunk e együtt? Elég szarul érzem magam, és csalódtam benne, azt hittem hogy vagyunk ennyire jóba. (picit az is benne lehet hogy én többet érzek iránta, de én ezt felé nem mutattam ki,) Mi a véleményetek?2017. szept. 14. 17:56
1/5 Fruzs33 válasza:
Hmmm...
Hamarabb kellett volna megkérdezned...
Addig az időig csak lesz párod szalagavatóra..! Ezt mindig megszokták oldani valahogy.
Nyugi...vagy lehet,hogy meggondolja magát a csajszi...nem lehet tudni
2/5 anonim válasza:
A lányok azt várják, hogy egy fiú felkérje őket. Gyakori kivétel, ha már az összes srácnak párja van, ilyenkor a külsős partnert nyilván a lány kéri fel.
3/5 anonim válasza:
Gáznak nem gáz, csak elmulasztottál egy jó lehetőséget. Nem várhatod, hogy visszatáncoljon, ha már egyszer igent mondott valakinek. Viszont elmondhatnád neki, hogy miért bánt ez téged ennyire, és ha együtt már nem is táncoltok, lehet, hogy összejöttök, és itt igazából az a fontos, nem egy hülye rendezvény!:)
4/5 anonim válasza:
Én is most vagyok végzős. A vicc az egészben, hogy az előző években mindig hallani lehetett a mindenféle végzős matekos meg fura figura srácok sajnálkozását, hogy senki sem akar velük táncolni. Kicsit zánalmasan éreztem magam, mert ha bármelyikük felkért volna, én biztosan igen tondtam volna.
Próbálkozni kell. És ne tulajdoníts olían nagy jelentőséget ennek a táncnak, mert nincs neki.
18l
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2017. szept. 15. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!