Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom kidobott, mert nem fogad el ahogy vagyok. Mit tegyek?
Gyere össze velem. :D
Viccet félretéve tényleg találj jobbat, mert nem kevés van, és fejleszd magad, mert ha ilyenekben gond nélkül benne vagy, és csak úgy alárendeled magad annak a nyomoréknak, akkor nem lehetnek túl jó képességeid odafent.
Hogy mi a baja? Őszintén! Miért érdekel még?
Embernek? Nőnek tartod magad?
Ismered a szót, önbecsülés? Amit az elején irtál is hajmeresztő, a vége bizonyossá tette, hogy "0" lenne a számomra. Nem vagy egy könyv a polcon amit leemelek ha olyanom van. Se nem vagy kapca!
Ler*b*ncoz, átakar alakitani. Hát keresse meg az agyszüleményét! Te pedig egy olyan sracot, férfit akinek ugy vagy megfelelő ahogy vagy!
Nem mondom azt, hogy ne változz meg más miatt, mert pl a hajszín, vagy egy-egy ruhadarab még belefér, ha a párodnak az tetszik. De ez már túlzás. És ez az egész túlzás már :D
Egyetértek az előttem szólókkal, hagyd ott, nem érdemel meg. Te pedig sokkal jobbat érdemelsz ennél!
Sajnos nem egy olyan lánnyal beszéltem, és szakadt meg azért a kapcsolatunk, mert a pasija nem engedte, hogy találkozzon velem, vagy csak beszélgessünk. Volt olyan is, aki a barátnője fb-járól egyszerűen letiltott, mert nem tetszett neki hogy beszélünk. Mással együtt dolgoztunk, aztán amikor vége lett, megkérdeztem lenne-e kedve munkán kívül is találkozni, erre mondta hogy lenne, de a pasija nem engedi el.
Nem tudom mit élveznek ebben egyes lányok, miért jó az, ha valaki ennyire féltékeny, vagy ennyire korlátozza az élettársát.
Én pont ezek miatt megfogadtam, hogy sose leszek ilyen a barátnőmmel :D Egyszerűen undorító...
Egy kapcsolat pedig nem fog működni ha nem bíztok egymásban. Szóval ez mindenhogy el van rontva, lépj túl rajta. Akár írj azoknak akikkel eddig beszélgettél, tereld el a figyelmed róla, aztán majd találsz valakit aki meg is becsül :)
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!