Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha egy fiu folyton bámul?
Figyelt kérdés
Na szóval arról lenne szó, hogy egy olyan fiu bámul álandoan mikor lát aki tudja hogy szerelmes vagyok belé de viszont ő ezt nem viszonoza és ugye bár azt mondta hogy nem tecem neki stb és még is mikor lát el pirul rám mosolyog meg minden ilyesmi ... de szóval nem értem .. :/ jo lenne ha tudnátok segíteni előre is köszi !!!???#viszonzatlan szerelem #eltitkolt érzelmek
2017. szept. 12. 23:50
2/5 anonim válasza:
Arrrggghh Pirosssskaaa, érrrzemmm a szagodatttt arrrgh
- A Farkas -
3/5 anonim válasza:
Mert TECCEL neki! Csak ezt a játszmát hívják macska-egér játéknak. Az éretlen kis tinik csinálják ezt!
4/5 anonim válasza:
Mit jelent ha egy fiú folyton bámul?
Szóval arról lenne szó, hogy egy olyan fiú bámul állandóan, aki tudja, hogy szerelmes vagyok belé, de ezt nem viszonozza, és bár azt mondta, hogy nem tetszem neki, stb. mégis, mikor lát, elpirul, rám mosolyog, meg minden ilyesmi ... szóval nem értem .. :/ jó lenne, ha tudnátok segíteni.
Előre is köszi.
-----------------
Most, hogy kijavítottam a számtalan helyesírási és fogalmazási hibádat, talán el is mondhatom, hogy: kérdezd meg tőle, mit jelent, és előrébb leszel, ne szégyenlősködj, ha érdekel valami.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi hogy irtok de én ezt hiába mondom neki ő tagadja azt mondja ha kel le is tagadja hogy o nem figyel ... Ja persze a baratnoim is mindig le figyelik hogy most nez engem vagy nem tudjatok én nem nezek a fiúra ok meg azt nézik h nez e engem és igen és Amugy én is ra nezek nagyon melyen a szemembe nez :/ nem tudom mi lehet Amugy igen tinik vagyunk ő 16 én 15
2017. szept. 13. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!