Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bámul folyton?
Figyelt kérdés
van egy lány aki nekem nagyon tetszett és nagyon sokáig udvaroltam neki de nem akart tőlem semmit amit ugyan nem mondott ki de erősen érzékeltette velem és én már rég le is tettem róla csak köszönő viszonyt ápolok vele még is egy nap többször bámul engem de csak akkor mikor azt hiszi nem látom és mikor néha felénézek rögtön elfordítja a fejét... nem értem miért van ez kérem valaki segítsen ezt megérteni. köszönöm2017. jún. 29. 15:21
1/8 anonim válasza:
Időközben meggondolhatta magát és most azon járhat az agya, hogy talán nem is lenne rossz neki veled.
2/8 anonim válasza:
Tipikus testbeszéd: Azért bámul és azért forditja el a fejét, hogy leplezze, hogy tetszel neki, mert megijedt, hogy észrevetted, hogy néz, és szégyellte magát. Lehet mindig is tetszettél neki, csak introvertált típus. Az introvertáltak direkt nem mutatják ki az érzéseiket, sőt időnként az ellenkezőjét mutatják, ez náluk amolyan védelmi rendszer, pláne azoknál akik nagyot csalódtak vagy félnek a csalódástól.
Szerintem a tetszés nem csak az irányodban volt vagy van, hanem az ő irányába is, csak mivel introvertált ezért eljátssza az android elkerülő üzemmódot. :)
3/8 anonim válasza:
Még mindig... vagy jelenleg (is) tetszel neki...csak valamiért nem akarja ezt kimutatni
4/8 A kérdező kommentje:
jó is lenne ha tetszenék neki de viccen kívűl évekig csaptam neki a szelet mert nincs és nem is volt barátja pedig gyönyörű szép lány csak állítása szerint nem akar pasit de nem is leszbikus azt nem tudom hogy szexuális viszont folytat(ott)-e valakivel nem is számít igazán ha elhívtam hogy találkozzunk munkahelyen kívül is akkor nem ért rá vagy ha írtam neki nem válaszolt ha valamivel kedveskedni akartam nem fogadta el szóval ezért nem hinném hogy tetszenék neki mert akkor nem így viszonyulna hozzám... korábban is mikor udvaroltam neki folyton bámult akkor még azt hittem azért mert tetszem neki de ezek után úgy éreztem csak azért néz mert én is nézem őt és ez frusztrálja viszont ahogy írtam már rég vagy fél éve rá sem nézek ha nem muszáj de ő azóta is csak bámul és ez már engem idegesít mert ha nem tetszem neki ne tegyen úgy nem?
2017. jún. 29. 19:27
5/8 anonim válasza:
Nem látsz a fejébe. Az egy dolog, hogy azt mondta, nem akar tőled semmit. Lehet, hogy ma már akar. Az is elképzelhető, hogy imponált neki az udvarlásod, és ez hiányzik most a lelkének.
6/8 A kérdező kommentje:
és akkor most mit tegyek? próbálkozzak még pár évig hátha összejön? az igazat megvallva sosem voltam még ennyire odáig egy lányért sem de nem akarom őt zaklatni és nekem is jó lenne teljesen túllépni rajta és egy olyan lányt keresni akinek kellek.
2017. jún. 29. 21:18
7/8 anonim válasza:
Akkor ne foglalkozz vele, ha akar valamit, most ő jön.
8/8 anonim válasza:
Valaki előbb jól leírta, fél a csalódástól, valószínű nagyon tetszesz neki, de inkább elnyomja, csak akkor fog megnyílni, ha megbizonyosodott, hogy megízhat benned. Ha nem érdekelnéd nem nézne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!