Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most így hogy?

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam akivel jóban vagyok és ő tök jól el van az egyik fiú osztálytársunkkal..mindenki azt hiszi,hogy járnak pedig nem. A lánynak tetszik valaki és nem az osztalytársunk...tényleg úgy néz ki mintha lenne köztük valami,de nincsenek együtt. Miért hiszik ezt a többiek ha én tudom hogy ők nincsenek együtt? Ja a lány 16 éves a fiú meg 15. Ha ez számít még

2017. szept. 8. 20:41
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek ösztönből azt gondolják, hogy egy fiú meg egy lány együtt van, ha nagyon jóban vannak és nem rokonok, merthogy "fiú és lány között nincs barátság"... Én is tapasztaltam már, hát ez van. :)
2017. szept. 8. 21:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!