Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek vele?

Figyelt kérdés
Van egy srác. Már régebb óta észrevettem hogy lehetséges hogy tetszem neki. Eddig egy suliba jártunk de mostmár én másba megyek. Jegyeszte már meg az egész suli előtt hogy én vagyok a suli legszebb csaja meg viccelődött, csipkelődött velem. A multkor szombaton szabadtéri rendezvény volt pár lánnyal el voltunk húzódva de nagy volt ott a fiú forgalom is. Az egyik bandával ő is odakeveredett belém karolt s próbált beszélgetni de alig állt a lábán. Hirtelen olyan közel lett hogy simán le tudott volna kapni de valami miatt elment. Az éjszaka nem egyszer kérdezte meg hogy hogy vagyok de tovabb nem jutott. Valamerre elment addig egy másik fiú mellé keveredtem s el voltunk ketten de mások is voltak ott. Ő meg visszajött s mikor meglátott arrébb ment egy másik sráccal s nekiállt sírni s mondogatta hogy megint elcseszte. Nagyon megsajnáltam de totál le volt részegedve s egyszerűen nem tudtam mit csinálni. Ezt az egészet ha el nem mondták neki akkor nem emlékszik rá. Azóta láttuk még egymást s rám pillantott egy párszor meg rám nevetett. Egy nagyon rendes srác nekem is bejön de egyszerűen mikor valami tudna alakulni mert hosszabb ideig vagyunk egy helyen alig áll a lábán mert nem tudja hogy hol a határ. Nem akarom hagyni mert tényleg nagyon bejön de nem tudom hogy hogy tudnék közeledni felé vagy hogy mit csináljak. Szerintetek mit kezdjek vele?
2017. szept. 5. 16:48
 1/6 A kérdező kommentje:

15/L

(Nem alkoholista s srác)

2017. szept. 5. 16:52
 2/6 DollarDog ***** válasza:

Nos tapasztalatokból kiindulva:

1.Emlékszik ő mindenre csak nem meri bevallani mert a leírtak alapján nem lehetett egy kellemes érzés!

2.Azért nem kapott le mert félénk! Se haverok se én nem kapnék le úgy egy csajt (részegen SE) ha nem tudom hogy egyáltalán bejövök e neki!

3.Azért sírt meg mondta h elcseszte mert valószinüleg eltervezte hogy elmondja mit érez irántad de nem volt annyi bátorsága amitől "összeomlott"

Megoldás lehetett volna (ha neked is bejön) te is lekaphattad volna vagy legalább elmondhattad volna neki hogy érzel iránta!

Megoldás:Ha bejön mond el neki hogy aznap arra vártál h lekapjon meg hogy elmondja mit érez irántad mert neked is bejön! Ha nem jön be mond el neki hogy nem érzel úgy iránta!

2017. szept. 5. 16:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Fene az ízlésed
2017. szept. 5. 16:57
 4/6 anonim ***** válasza:
A napnál is világosabb, hogy beléd van zúgva, úgyhogy szerintem innentől teljesen fölösleges lenne óvatoskodni, inkább menj oda hozzá, és mondd meg neki, hogy te is hasonlóan érzel.
2017. szept. 5. 17:00
 5/6 A kérdező kommentje:
Még az eset előtt mondták a haverok hogy ilyenkor iszik s másnap meg kérdi hogy mit csinált mert nem emlékszik. Ha tapasztalt lennék le is kaptam volna de így hogy még nem volt meg az első csók, nem mertem meg csomóan még ott voltak. De akkor legközelebb én is bevetem magam jobban :))
2017. szept. 5. 17:18
 6/6 anonim ***** válasza:

#5: Mit veted be magad? :D Jó hogy nem te fogsz udvarolni.

Amúgy jobbat nem találtál, csak egy ilyen kicsapongó kisfiút? Neked tényleg ez a viselkedés jön be?

2017. szept. 6. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!