Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek vele?

Figyelt kérdés

Van egy srac aki tepert ertem egy ideig, vagyis nagyon ekdves votl, mondta hogy bejovok neki stb. En nem biztam benne ezert vartam volna par honappt az osszejovessel (akkor ismertem max 3 hete) de kozolte egyik naprol a masikra hogy baratnoje van. Aztan mindenhonnan visszahallottsm dolgokat es rajottem, hogy a srac egy szelhamos rbbanc.

Ezek utan nem akarok semmit, ez egyertelmu, de hetente 3x mindig talalkozok a sraccal a suliban. Ramirt hogy miert nem beszelunk, es vitatkoztam vele ezen az egeszet, o letagadta hogy bejottme neki es a tobbi bizonyitekomat is, en letiltottam. Meg akarok szabadulni tole, rosszul vagyok ha latom. De az bosszant nagyoj, hogy akarmikor altom a folyoson, mosolyog, es direkt beall az ele a terem ele ahova memennek. Nem tudok ezzel mit kezdeni, hol lehet nala az a pont, hogy leszall rolam?

2015. dec. 9. 04:42
 1/1 anonim válasza:
Ha nem foglalkozol vele,semmire nem reagálsz akkor egy kis idő múlva leszáll rólad mert megunja,hogy már nem vagy benne a játékba.
2015. dec. 9. 06:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!