Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szandi kutassy kérdése:

Mit kezdjek vele?

Figyelt kérdés
Mar 3 éve egy osztályba járok vele es már 9. dikben is tetszett meg 10. ben is csak nem annyira de most nem rég kb 1-2 honapja elkezdtünk komolyabban beszélgetni es a szalagavatós bulin csokoloztunk is és utanna az egész hétvégén beszéltünk de hétfőn amikor bementem a suliba az osztálytársaim beszologattak a csók miatt és azota nem is szól hozzám és nem nézz rám holott azt mondta facebookon hogy ő is élvezte és most ilyenkor mit csináljak? Mert engem azért bánt hogy nem nézz rám meg hozzám sem szól holott engem jobban piszkáltak a többiek nint őt

2015. dec. 1. 20:38
 1/1 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy miért csinálja ezt. Ha élvezte, akkor, miért mások "véleménye" befolyásolja a viselkedését?
2015. dec. 1. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!