Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? A baratom szakitot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A baratom szakitott velem mar kb ket het. Nagyon sokat veszekedtunk mar a vege fele . (amugy mar egy eve voltunk egyutt) mit kezdjek vele?

Figyelt kérdés

Azota napi szinten beszelunk . Tudja h en meg mindig szeretem es o is azt mondja h szeret azzal jon nekem allandoan h fiatalok vagyunk es fel hogy ha ujra osszejovunk gyozne a szabadsag utani kivancsisag. De azt mondja hogy velem akar boldog lenni meg megoregedni(kegyes hazugsagnak hangzik tudom de olyan jo lenne ha igaz lenne) azt mondja adjak neki eg kis idot . Adok neki idot csak vajon meddig kell meg varjak egyaltalan erdemes ra varnom?

Ketsegbeesett 16eves lany

2013. nov. 7. 16:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Ami nem megy azt kár erőltetni...
2013. nov. 7. 16:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Haha!!! Ezen jót nevettem :) Még nagyon fiatal vagy!! 100000% ,hogy még lesz/lesznek más párod/párjaid később.

Szerintem felesleges bármire is várnod ,a hitegetés semmire se jó , neked se meg neki se.

2013. nov. 7. 16:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Kosz
2013. nov. 7. 16:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Konnyu azt ilyen helyzetben mondani hogy meg lesz ... :(
2013. nov. 7. 16:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem ha egyszer szakított veled mi a fenét irogattok még egymásnak? Érett gondolkodású felnőtt ember ilyenkor lezárja magában és továbblép nem nehezíti bonyolitja tovább az életét.
2013. nov. 7. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!