Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek mi az oka ennek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi az oka ennek?

Figyelt kérdés
Elég sok fiúnak jövök be de mindíg úgy járok hogy ha valakivel el kezd alakulni valami pár nap után eltűnik. A múltkor is többen próbálkoztak be de végül olyan mellé kerültem akire nem is számítottam. Egy helyen többen össze voltunk gyűlve a nagyja fiú volt, rajtam kívűl még két lány volt akik valami könyvet osztottak. Az egyik srác maga mellé ültetett idővel átkarolt megfogta a derekam puszilgatott oda bujt hozzám. Eddig ezt a felét soha nem láttam. Hazakísért de közbe jött még egy közös haver aki szintén arra lakott amerre a fiú tehát bevártuk. A kapunál gyorsan odahúzott magához s adott egy simma puszit aztán mentek. Pár nap után írt hogy menjek velük strandolni de aznap rengetek programom volt amit már nem tudtam visszamondani.Utána még írtam neki de megszakadt a beszélgetés s azóta se dumáltunk. Egyszer lehetett volna alkalom arra hogy élőbe beszéljünk de egyszer ha rám pillantott egész éjjel. Ilyen nem egyszer történt. Mivel még nem is csókolóztam nem lehet azt mondani hogy egy könnyűvérű lány vagyok. Értelmes vagyok, az időssektől kezdve a babákig mindenkivel jól el tudok lenni. Mi lehet ezeknek a hirtelen eltünéseknek az oka?
2017. szept. 4. 12:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Mivel még nem is csókolóztam nem lehet azt mondani hogy egy könnyűvérű lány vagyok. "

Leírásod alapján kb. fűvel-fával ismerkedsz. Ahhoz,hogy valaki könnyen kapható legyen, nem kell könnyű vérűnek lennie. Ha valakivel tényleg alakulna valami, nem tűnne el, de ezek a srácok a leírásod alapján udvarolni se tudnak, csak ősember módjára.

Mi lehet az oka? TALÁN ez. Kötsz egy rakás felszínes ismeretséget ahelyett,hogy szelektálnál. Úgy látom, mintha élveznéd ezt a helyzetet, biztos jól nézel ki, sokan rád vannak állva. Olyan lehetsz, mint egy Ferrari. Szép. De ha bárki megkaphatná, mitől lenne varázsa és mitől lenne értékes?

TÉnyleg fontos a korod, nem véletlenül kérdezte itt meg valaki. 13 évesen azt mondom, oké, gyerek vagy és fejlődsz, megtanulod a határokat. De ugyan ez 16-17 évesen már gáz viselkedés.

2017. szept. 4. 17:40
 12/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Nem tudom őszintén hogy ebből mi igaz s mi nem már én se. De úgy döntöttem hogy most messziről elkerülök minden kapcsolatot. Nem vagyok egy celeb lány de figyelni fogok arra hogy ne is legyek az. Egyébként 15 éves vagyok. Köszönöm a válaszokat :)
2017. szept. 5. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!