Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek mi az oka ennek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi az oka ennek?

Figyelt kérdés
Elég sok fiúnak jövök be de mindíg úgy járok hogy ha valakivel el kezd alakulni valami pár nap után eltűnik. A múltkor is többen próbálkoztak be de végül olyan mellé kerültem akire nem is számítottam. Egy helyen többen össze voltunk gyűlve a nagyja fiú volt, rajtam kívűl még két lány volt akik valami könyvet osztottak. Az egyik srác maga mellé ültetett idővel átkarolt megfogta a derekam puszilgatott oda bujt hozzám. Eddig ezt a felét soha nem láttam. Hazakísért de közbe jött még egy közös haver aki szintén arra lakott amerre a fiú tehát bevártuk. A kapunál gyorsan odahúzott magához s adott egy simma puszit aztán mentek. Pár nap után írt hogy menjek velük strandolni de aznap rengetek programom volt amit már nem tudtam visszamondani.Utána még írtam neki de megszakadt a beszélgetés s azóta se dumáltunk. Egyszer lehetett volna alkalom arra hogy élőbe beszéljünk de egyszer ha rám pillantott egész éjjel. Ilyen nem egyszer történt. Mivel még nem is csókolóztam nem lehet azt mondani hogy egy könnyűvérű lány vagyok. Értelmes vagyok, az időssektől kezdve a babákig mindenkivel jól el tudok lenni. Mi lehet ezeknek a hirtelen eltünéseknek az oka?
2017. szept. 4. 12:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

"Mivel még nem is csókolóztam nem lehet azt mondani hogy egy könnyűvérű lány vagyok."

Valószínű ez lehet az oka. Ne változz meg, így fogsz rátalálni arra a férfira, akire valóban szükséged lesz.

2017. szept. 4. 12:49
 2/12 anonim ***** válasza:
Mármint nem az az oka, hogy nem csókolóztál, hanem hogy nem vagy könnyűvérű. A fiúk nem szeretik az olyan lányokat, akik nem hódolnak be nekik egyből. A férfiak viszont igen ;)
2017. szept. 4. 12:50
 3/12 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?
2017. szept. 4. 13:48
 4/12 A kérdező kommentje:
Nekem így hogy sokan akarnak nehéz kiválasztani olyant akiben meg tudok bízni. Vannak egy páran akikről lerí egyből hogy csak meg fektetni akarnak. S az a kevés ember aki nekem us bejött így eltűnt pár nap után
2017. szept. 4. 14:25
 5/12 anonim ***** válasza:
most, hogy leveleztünk egyértelmű: a stílusod az oka.
2017. szept. 4. 14:37
 6/12 A kérdező kommentje:
Pl mert úgy kezdeted a válaszodat hogy hogy hívnak engem s hány éves vagyok. Az ilyenekre ha kedvesen válaszolok az illető nem hagy békén, így alapból félig flegmán válaszolok itt így. Ez tudtom szerint meg nem egy társkereső vagy mi
2017. szept. 4. 14:55
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Velem nem leveleztél de a hozzászólásodból is megtudom állapítani hogy nem vagy szimpatikus... valószínű tényleg a stílusod miatt van..
2017. szept. 4. 14:58
 8/12 A kérdező kommentje:
Mindenkinek én se kellhetek. Amúgy a válaszolóval letisztáztuk a dolgot és felőlem szent a béke. S ha a stílusom a baj akkor nem tudom hogy olyanok mért kezdenek ki velem akik évek óta ismernek. Ha ez lenne a gond akkor mért kezdeményeznének? De akkor ezután figyelek dologra.
2017. szept. 4. 15:22
 9/12 anonim ***** válasza:
A könnyűvérűség pedig pont ezt jelenti, amit leírtál. Hogy ha egy srác mellettem ül és szépen néz rám akkor egyböl a karjaiba ugrok. A pasik is kiszúrják ám az ilyet, azt hiszik könnyű lesz összeszedni, aztán meg gyorsan letesznek róla ha 2 napon belül mégse jön össze. Nagyon rossz üzenetet továbbítasz feléjük.
2017. szept. 4. 15:43
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem szökök mindenkinek a karjába. Ez csak ezzel a sráccal volt. Őt meg nagyon rég óta ismerem. Csak leültem mellé a padra a többiek jelenlétébe. Most le kellett volna szedjem a kezét a derekamról hogy ne tűnjek könnyű esetnek?
2017. szept. 4. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!