Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » To mit gondoltok azokrol a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

To mit gondoltok azokrol a parokrol, akik hol egyutt vannak hol kulon?

Figyelt kérdés
Marmint azokrol, akik tobbszor is szetmentek mar. Szerintetek ennek mi lehet az oka es mit gondoltok ezekrol a parokrol?

2017. szept. 1. 15:38
 1/8 A kérdező kommentje:
*Ti
2017. szept. 1. 15:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Azt, hogy nem tanulnak a saját hibáikból.
2017. szept. 1. 15:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Van valami ami összeköti őket ,de mindig elkövetik ugyanazokat a hibákat. Véleményem nincs , mindenki éljen úgy ahogy jónak látja.
2017. szept. 1. 15:58
 4/8 anonim ***** válasza:
68%
Hogy akármi van, ne akarjanak gyereket, mert nem ők fognak szívni ha az se tudja őket összetartani...
2017. szept. 1. 16:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

#4 Ez tetszett. :D

-----

BTW, tény és való, hogy nem tanulnak a hibáikból, és az ilyen párok általában mindig ugyan azon a dolgon összeveszve mennek szét, magyarul nem tudják orvosolni a problémát, amihez igazából annyit kellene csak tenniük, hogy szépen leteszik a hátsójukat az székre és elkezdenek beszélgetni...

Ilyen hót egyszerű lenne, de idáig se nagyon jutnak el.

És itt most nem csak a vicc miatt de megismételném #4 válaszát:

"Hogy akármi van, ne akarjanak gyereket, mert nem ők fognak szívni ha az se tudja őket összetartani..."

Ebből szokott lenni utána a neveletlen kölök, mert hiányzik az apai szigor az anya meg mivel egyedül csinálja (ha ilyen felállásban marad a gyerek) egy idő után bekattan és max ordítani tud, de nevelni nem...

20/F

2017. szept. 1. 16:53
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem láttam még olyan kapcsolatot, ahol ezt előbb-utóbb ne unta volna meg valamelyik fél, vagy ahol ebből normális kapcsolat alakult volna ki később. Én másfél évet éltem ilyen "kapcsolatban", ha az utolsó férfi lenne a világon akkor se mennék már vissza hozzá. Szerintem ahol ennyi a vita ott már nincs igazi szerelem. Ha valakit igazán szeretek és vele akarok lenni, akkor nem tudom neki azt mondani, hogy tartsunk szünetet, vagy nem akarom többet látni. Azt szokták mondani, hogy nem jó a meleg leves, nincs értelme 100adjára is újrapróbálni valamit, ha nem működik.

Ettől függetlenül biztos van kivétel, meg biztos van aki megoldja, de én eddig csak az ellenkezőjét láttam és tapasztaltam. A kérdésre válaszolva, én azt gondolom róluk, hogy vagy éretlenek, vagy nem tudják, hogy milyen egy normális kapcsolat. Illetve nem jósolok túl hosszú jövőt a kapcsolatuknak.

2017. szept. 1. 17:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Komolytalanok.
2017. szept. 1. 17:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek, nagyjabol ezekre a valaszokra szamitottam es egyetertek :D
2017. szept. 1. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!