Mit gondoltok azokról a párokról ahol több mint 10év korkülönbség?
Magánügy. Ha az illető jól érzi így magát akkor nekem aztán tökre mindegy.
Pár hónapja megszólítottam egy nőt, volt egy kis gondom, lehetett úgy 50, volt vele egy 80 év körüli bácsi, azt hitem az apja, kiderült a férje. No problem.
Van egy ismerősünk.
21 év a korkülömbség.
Boldogok és van egy doktorizált lányuk Seattleben, akinek a férje a Boeingnél dolgozik.
Nem a kor a mérvadó?
Hajrá kortalanban gondolkozók, hajrá, a nem a csillagjegyek alapján választóknak is.
Ilyen kiszámíthatatlan az Élet.😘
Én 28 vagyok a párom 40.
4 éve vagyunk együtt, nagyon jól kijövünk, közös gyerekünk is van.
A 12 év is sok, de szerintem ez még belefér, nekem az ennél nagyobb korkülönbség nem férne bele hosszabb tàvon.
Van ismerősöm aki között 23 év van a férfi javára, és szegény gyerekük szégyelli az apja korát, hiszen a nagyapja lehetne, és bántják is vele.
Köszönöm a válaszokat, ha vki még tud példákat írhat :)
Meg a példákból még kihagytam a kedvencem: egy 18éves lány ismerősöm egy 40évessel van együtt, erről mit gondoltok, hogy már tizenévesen akár az apja is lehetne?
Ez az ő magánügyük, én a magam részéről nem tudnám elképzelni magam egy ilyen kapcsolatban, de ez én vagyok.
Azért a párokon látszik, hogy mi tartja össze őket, érdek vagy szerelem, de ez nem életkor függvénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!