Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Van egy barátom, aki igazából az első igazi fiúm több szempontból is. Nagyon szeretem.

Viszont most először fordult elő egy ilyen jellegű konfliktus, aminél egy másik lány is képbe jött.

Tudni kell, hogy én a barátomnál fiatalabb vagyok 2 évvel, a lány viszont a barátomnál is idősebb. Alapjáraton a kapcsolatunkban nem okoz problémát a korkülönbség, nagyon jól kijövünk és szinte mindent meg tudunk beszélni.

Maga a probléma a lány lenne, akin tisztán látszik, hogy bejön neki a barátom. Az edzőteremben már több alkalommal is odament hozzá, és kérdezgette, hogy xy úton lakik-e, mert látta arra. Eközben a szopókás üvegének a "szopókáját" szopogatta (máshogy nem tudom leírni), meg a haját birizgálta. A másik esetnél a buszon találkoztak, és beszélgettek.

Nekem alapból nem lenne probléma, ha más lánnyal beszél, igaz, tudok féltékeny lenni, de nem vagyok pszichopata. Nem lenne bajom ezzel, ha a lány tényleg nem akarna semmi komolyat.

Egyik esetnél sem voltam ott, a barátom mesélte el ezeket.

Csakhogy nekem fura volt ez az egesz, és elkövettem egy csúnya dolgot. Beleolvastam az üzeneteibe a haverjával. Ott olyanokat írt neki, hogy nagyon komoly nő, és ha én nem lennék tuti megd**ná. Meg amikor a buszon találkoztak, a barátom bemutatkozott neki. (Nekem ezt úgy mesélte, hogy a csaj kezdeményezte.) Olyat is írt, hogy max ilyen arcra puszi lenne, annál többet nem akar. Tudom nem szép dolog, de ezekből látom, hogy nem 100%-ig mondta nekem az igazat, és alapból neki bejönne a nő. Így eléggé elbizonytalanodtam. Természetesen nekem azt mondta, hogy nem tetszik neki.

Pont összefutottam a haverjával és beszélgettünk, majd megmutattam neki a csajt, hogy hogy is néz ki facebookon, aztán elsírtam magam. A haverja pedig megmutatott egy másik beszélgetést (nem tudja, hogy láttam a fent említettet), ahol a barátom azt írja, hogy sose tudna megcsalni. És a haverja is azt mondta, hogy nagyon szeret engem a barátom.

Ez azért megnyugtatott, de nagyon összezavart egyben. Nem tudom mit tegyek, mert érzem, hogy szeret engem, de mégis ott motoszkál a fejemben az a másik dolog, hogy miket írt a nőről.

Nem tudom, hogy beszéljek e vele, mert akkor kiderül, hogy elolvastam, az pedig lehet rosszabbul sülne el.

Mit gondoltok? Hagyjam és majd beszélek akkor, ha rosszabbodik a helyzet, vagy jobb most átbeszélni?

2017. aug. 30. 14:25
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Minden férfi, fiú szeret flörtölgetni nőkkel még akkor is ha már kapcsolatban van. Viszont... Én úgy gondolom addig amíg esetleg nem tudódik ki valami komolyabb, addig ne beszélj vele erről.
2017. aug. 30. 14:35
 2/2 anonim ***** válasza:
szerintem a haverja csak azért mutatta neked azt a beszélgetést, amiben az van, hogy a srác sose tudna megcsalni, hogy elültesse a gyanút, mert lehet, látszott rajtad, hogy valamit sejtesz, vagy tudsz. nézd, az még normális, hogy megnézünk más ellenkező nemű embereket is, ha van valakink, még talán az is belefér, hogy elmondjuk HA nem lenne a másik, akkor rárepülnénk az illetőre.. de ettől függetlenül nem biztos, hogy tényleg hűséges a barátod, lehet, ideig-óráig kitart melletted, de ha sokáig nyomul a nő, és egyre "erőszakosabban", vagy mondjuk pont egy részeg pillanatában kapja el a barátodat.... sajnos nagyon kevés valóban hűséges pasi van, főleg ebben a korban. de én nem ismerem a barátodat, csak saját tapasztalatok alapján beszélek, neked kell figyelned rajta a jeleket, és óvatosnak lenni, valóban nem jó, ha túlaggódod az egészet, amikor még nem is történt semmi. meg az végülis egy jó jel, hogy amikor beleolvastál a barátod beszélgetéseibe, nem mondjuk a csajjal találtál valami izgalmas dolgot, vagy esetleg más nőkkel, csak a haverjával való beszélgetésben..szerintem ha nagyon hajlana rá, hogy megcsaljon, más lányokkal chat-elne rendszeresen. ugyanakkor sose lehet tudni.. mindenki kísértésbe esik néha a legjobb kapcsolatban is, ha igazán szeret téged, akkor kitart melletted. én mondjuk biztos kiakadnék egy ilyen üzenet láttán, de fogalmam sincs, mit tennék.. nem hiszem, hogy felhoznám a dolgot a barátomnak, amíg nem történik semmi konkrétum, mert akkor tényleg inkább én lennék a k csög, hogy beleolvastam a beszélgetéseibe.
2017. aug. 30. 14:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!