Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » S. O. S Kérlek mondjatok valamit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S Kérlek mondjatok valamit?

Figyelt kérdés
Barátomra rá van szállva egy lány hogy állítsam le szépen nem ment:(
2017. aug. 29. 10:31
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
:(
2017. aug. 29. 11:11
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
11 hónapja nem beszéltél a pasiddal? Vagy mi? Vagy erről a témáról nem beszéltél vele 11 hónapja??
2017. aug. 29. 11:13
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is szeretem a pasid és elakarom hódítani.

18f

2017. aug. 29. 11:14
 14/18 A kérdező kommentje:
Ez most kezdődött..
2017. aug. 29. 11:20
 15/18 anonim ***** válasza:

Figyelj...az érzéseid nem lehet irányitani nekem is volt h olyan fiu tetszett aki már 2 éve kapcsolatban van a szerelem elboritotta az agyam nem tudtam mit tenni minden pillanatban csak vele akartam lenni és nem érdekelt ez milyen áldozatokat hoz magával.Nem érdekelt az sem h kapcsolatban van csak azt akartam h az enyém legyen teljesen rávoltam akadva reggeltől estig beszélgettünk később már suliban is és végül ő is kezdett érezni irántam valamit. Mivel nem tudta mit tehetne ilyen helyzetben ajánlott barátság extrákkal kapcsolatot én ebbe igy nem mentem bele megbeszéltük h csak barátok maradunk azóta is beszélgetünk de már nem annyit mint régebben és még mindig együtt van a barátnőjével.Hidd el bármi is lesz ha van benne egy kis tartás 11 hónap után biztos kitart melletted bármennyire is próbálkozik a lány :)

Ezt nem tudod leállitani egyszer majd leáll magától és keres a fiúdnál jobbat

2017. aug. 29. 12:19
 16/18 anonim ***** válasza:
Őszintén? Ha ő maga nem küldi el a csajt, vagy nem mondja meg neki, hogy barátnője van és nem érdekli más, akkor dobd ki a francba. Ezzel te nem tudsz mit csinálni, ez a barátod döntése. Ha neki nem egyértelmű, hogy csak veled akar lenni, akkor jobb ha már most véget vetsz ennek.
2017. aug. 29. 15:11
 17/18 A kérdező kommentje:
Mondtam neki ha beszél vele engem felejtsen el! Azt mondta nem fog mert nem akar elvesziteni
2017. aug. 29. 23:54
 18/18 anonim ***** válasza:
Akkor felejtse el a másik csajt... Válasszon. Mutasd meg, hogy komolyan gondolod, és ha továbbra is beszél a másik csajjal, akkor dobd.
2017. aug. 30. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!