Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet a távkapcsolat?
Tudom, hogy már nagyon sok ilyen kèrdès van, de gondoltam felteszek egyet èn is. Szóval a barátom 18 èves, èn 16. Elég bonyolult időszak volt, ahogy összejöttünk, tehát már a kezdetekkor kicsit 'megszenvedtünk'.. fèl ève együtt vagyunk, amikor csak lehet hetente, de legrosszabb esetben 2hetente találkozunk, váltakozva utazunk egymáshoz (120 km van köztünk). Eddig jól működött, kellően megbízunk egymásban, ès tényleg jól megvagyunk. A kèrdès tehát az, hogy pl. ennek a kapcsolatnak lehet-e ilyenidős korban hosszabb jövője, vagy, hogy ez működhet-e îgy a továbbiakban? :))
És mégvalami. Mivel ennyi a távolság köztünk és az összeköttetés is szörnyű tömegközlekedèssel, a legjobb lenne, hogyha ott alhatnánk egymásnál, de még nem vetettük fel ezt a kèrdèst a szüleinknek. Mit gondoltok, esetleg valami más megoldás, vagy inkább kèrdezzük meg? :/
A távkapcsolat alapja a bizalom (meg minden más kapcsolat alapja is). Ha ez megvan és jól kijöttök egymással, a problémákat megtudjátok beszélni, akkor simán lehet belőle tartós kapcsolat is. Szerintem nem túl jellemző, hogy ennyi idősen alakul ki az örökké tartó szeretet, ettől függetlenül simán lehet, hogy hosszútávú lesz. Bátyám 17 évesen jött össze barátnőjével, azóta is együtt vannak (idén lesz 10 éve). Már két kislánnyal büszkélkedhetnek. Szóval.. szerintem bármi megtörténhet. (:
Szerintem a szülők felé nyugodtan jelezzétek, hogy ott akartok a másiknál aludni. Nem ismerem a szüleiteket, de véleményem szerint igazán megengedhetnék. 120km nem kis távolság (főleg, ha oda-vissza kell leutazni). Igazán megérthetnék, hogy nem jó az, hogy ha leutaztok a másikhoz pár órára, az nem elég. Ezen kívül már aznap vissza is lehet jönni busszal / vonattal ami gondolom nem egy túl költséghatékony megoldás. Őszinte leszek: én egy kicsit fel lennék háborodva, ha nem hagyná valamelyikőnk szülője, hogy a barátnőm nálam aludjon..
Én teljes mértékben a távkapcsolat híve vagyok. Másfél éve működik a dolog nálam ,habár mostanra kicsit megkopott a kezdeti nagy bizalom és előbújt mindkettőnkből a zöldszemű szörny,ennek ellenére kitartunk egymás mellett. Az ott alvásos dolog elég praktikus lenne ajánlom hogy probálkozzatok az engedékenyebb szülőknél,mert hát ugye minden szülő más. Egy idő után úgyis kevés lesz az a pár óra hetente sőt az irásodból ítélve már most az. Minden esetre kívánom hogy sokáig működjön nektek,és sose veszítsétek el az egymásba vetett bizalmatokat.:)
18/L 16/F
Köszii, és én szorítok nektek is! :))
Igen, akkor az ő szüleinél kell kezdeni, az enyémek egy picit keményebb dió, de nem lehetetlen.
Mi 1000km-ről voltunk így.
Fél évig csak cset, aztán négy hónap ingázás, majd összeköltöztünk.
Kilenc hónapja élünk együtt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!