Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan kételkedik bennem az anyukám? (többi lent)
Sziasztok! Először is vázolnám a helyzetet: 1 éve vagyok együtt a barátommal, távkapcsolatban élünk, jól megvagyunk. Ő már 1 éve dolgozik, én szeptemberben leszek végzős. Amikor az egyetemeket keresgéltem, hogy hova kéne jelentkezni majd jövőre, az lett a döntésem hogy egy hozzá közelebbi városba megyek egyetemre. Az egyszerűség miatt: Sopronba szeretnék menni,pedig az tőlünk elég messze van. Pestet alapból kizártam már a kezdetektől fogva, mert nem szeretnék oda menni. Amikor anyukámnak elmondtam teljesen ki volt akadva (nyilván jogos, mert nem tudta az érveimet, illetve ő azt akarta hogy Pécsre menjek,mert ott lakásunk is van). Természetesen a barátom is közrejátszik abban, hogy Sopronba szeretnék menni, de a másik nyomós érvem az, hogy más választásom amúgy sincs, mert Pesten és Sopronon kívül máshol nem lehet ezt tanulni (talán Miskolc, de oda tök logikátlan lenne jelentkeznem :D). Egy ideje megemésztette már ezt a dolgot, de folyamatosan csipkelődik még mindig, pedig én úgy érzem, hogy erős a kapcsolatom a barátommal, de ha szakítanánk, akkor se bánnám meg, hogy oda megyek, mert máshol nem nagyon tudnám tanulni. A lakást illetően pedig... Ott úgyis éppen laknak, én pedig a távolság miatt, jó eséllyel indulok a kollégiumi kérelemért.
Szóval szerintetek jogos, hogy még mindig piszkál ezzel? Azt hajtogatja, hogy úgyis szakítunk, meg mondogatja hogy drágák mindenhol az albérletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!