Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat? Nem bírom ki
Figyelt kérdés
A barátnőmmel egy hónapja járunk. Ő németországban lakik es csak jövő nyáron tudunk találkozni. (vas.nap megy vissza) Nem tudom mitévő legyek. Érzem h nem fogom kibírni nélküle egy évig. Lehet h semmi értelme ennek a kapcsolatnak? Nagyon nagyon szeretem őt... ő is engem. Nem tudom elengedni.
Működik ez így?
2017. aug. 10. 19:45
1/4 A kérdező kommentje:
14/L
15/F
2017. aug. 10. 19:47
2/4 anonim válasza:
Ha nagyon szeretitek egymást akkor kibírjátok
3/4 anonim válasza:
Jósolni nem tudunk, viszont azt tudom hogy a távolság ennyi időn át ronthat a helyzeten. Lehet hogy szépen megunjátok a távkapcsolatot és egyikőtök mást keres akit megölelhet és megcsókolhat...a közelbe. Fel kell erre készüljetek.
4/4 anonim válasza:
IGY semmi értelme.
Mi is távkapcsolatoztunk a párommal, de havonta 4-5 napot együtt töltöttünk, de ti egy évig semmi időt.
Felejtős, keress itthon csaj.t
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!