Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Kedves szülők, ezt miért?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves szülők, ezt miért?

Figyelt kérdés
Nekem szerencsere nincsenek ilyen problemaim, de a szulok miert nem engedik hogy 15evesek egyutt aludjanak? Este alvaskor feltuno lenne aha barmit is csinalnak. Napkozbe meg szarnak ra hogymivan, ezt miert? 20eves vagyok, de ezt meg nem ertem, es ezeretnem megerteni.

2017. aug. 24. 23:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%

Szia sajtoska1999, veled Minecraftoztam még anno?

11F

2017. aug. 24. 23:35
 2/11 A kérdező kommentje:
Neem XDDDDD
2017. aug. 24. 23:37
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Tök8, max dugnak akkor amikor a szülök dolgozni vannak.
2017. aug. 24. 23:57
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem a mai szülőket. Az én édesanyám sem engedi, pedig 16-17 évesek vagyunk. Tudja, hogy nem vagyok szűz, több mint egy éve együtt vagyunk. De együtt alvásról szó sem lehet! Pedig nekem nem lenne pofám úgy szeretkezni a párommal, hogy a szüleim a szomszéd szobában szuszognak. Na mindegy. Én sem értem.
2017. aug. 25. 00:02
 5/11 anonim ***** válasza:
72%
Azért, mert azt hiszik, hogy gyereket csak este lehet csinálni.
2017. aug. 25. 00:08
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha már megkérdezi a gyerek az együtt alvást, már bizonyosan eljutott egy szintre a kapcsolatuk. Ha akar, úgyis lefekszik vele. Nem lehet mindig mellette a szülő, nem foghatja állandóan a kezét. Jobb esetben megtanította neki a védekezés fogalmát.

Szerintem sincsen semmi rossz az együtt alvásban. Nekem sem engedték, de mai napig nem értem. Nincs is annál jobb, mikor együtt alusztok el! Én biztosan meg fogom engedni az enyémnek.

2017. aug. 25. 00:23
 7/11 anonim ***** válasza:
66%
Alkalom szüli a tolvajt. Ne adjunk alkalmat. Ezért 😉
2017. aug. 25. 05:47
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Sajtoska1999 hogyan lehetsz te 20 éves? Én 1999ben születtem, de majd csak 18 leszek:D

Amugy válaszolva a kérdésedre... nekem se engedte anyu csak 17 évesen. Egyszer aludtam még 16 évesen egy srácnál... jo nem aludtunk annyira csak smároltunk, de erröl nem tud:D

Most tuti le leszek pontozva:):):

2017. aug. 25. 08:51
 9/11 A kérdező kommentje:
A nevembe nem a szuletesi datumom van. Koszonom mindenkinek a valaszt, tulajdonkeppen azert irtam ezt ide ki, hogy az egyik baratomnak valaszt tudjak szerezni, meghat persze engem is erdekelt. :)
2017. aug. 25. 12:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Mert az együtt alvás komoly kapcsolatra utal, pár hónap járogatás után hadd ne aszisztáljak már a szexhez.
2017. aug. 25. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!