Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves szülők, ezt miért?
Szia sajtoska1999, veled Minecraftoztam még anno?
11F
Ha már megkérdezi a gyerek az együtt alvást, már bizonyosan eljutott egy szintre a kapcsolatuk. Ha akar, úgyis lefekszik vele. Nem lehet mindig mellette a szülő, nem foghatja állandóan a kezét. Jobb esetben megtanította neki a védekezés fogalmát.
Szerintem sincsen semmi rossz az együtt alvásban. Nekem sem engedték, de mai napig nem értem. Nincs is annál jobb, mikor együtt alusztok el! Én biztosan meg fogom engedni az enyémnek.
Sajtoska1999 hogyan lehetsz te 20 éves? Én 1999ben születtem, de majd csak 18 leszek:D
Amugy válaszolva a kérdésedre... nekem se engedte anyu csak 17 évesen. Egyszer aludtam még 16 évesen egy srácnál... jo nem aludtunk annyira csak smároltunk, de erröl nem tud:D
Most tuti le leszek pontozva:):):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!