Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Tegnap szakítottam a barátnőmm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap szakítottam a barátnőmmel. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy éve voltunk együtt, az elején minden rendben volt. Nem rég elkezdett megváltozni, már alig beszélt velem, a napokban meg mondta, nem érzi azt, amit régen, már nem szeret velem beszélgetni.. mostanában elég sokat veszekedtünk. Tegnap meg már oda fajult ez az egész, hogy megmondta, hogy nem szeret már úgy, mint régen. Pedig szerintem én mindent megtettem azért, hogy ő boldog legyen...:( Most nagyon elveszettnek érzem magam.. úgy érzem, mint ha egy darabot kitépett volna a szívemből. Az éjjel egy percet nem tudtam aludni, végig rajta járt az agyam.. Még soha se éreztem olyat, mint amilyet iránta..:(( nagyon fáj, hogy már nem tartozunk össze.. idővel jobb lesz? most egyelőre semmihez sincs kedvem, és erőm.. csak az ágyban fekszek, és zokogok.. mikor felállok, olyan, mint ha a lábaim ellennének gyengülve.. és étvágyam sincs, egy kicsit se..:(

2017. aug. 15. 07:00
1 2
 11/11 Pinki Pál válasza:
A nők egy idő után meghülyülnek!
2017. aug. 15. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!