Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Miért ilyen korán jött el ez a korszak?
Nagyon fiatal vagyok, de már belecsöppentem abba a korszakba, hogy fiúk és konkrétan pasik fordulnak meg utánam.
Egy nap alatt ezek történtek:
1. Bementem kajálni a barátnőmmel egy étterembe és egy fiú odajőött hozzánk, hogy "Helo mit kajáltok?" erre röhögtünk, elmondtuk, hogy mit eszünk és mikor a számlát kértük, akkor adott egy cetlit mondván ez is a számlához tartozik (rajta volt a neve és a száma) aztán kiderült, hogy nem is ott dolgozott, csak egy ismerős és ő vette fel a rendelést. Volt vagy 18-19 éves és mikor felhívtuk kinek írta fel, mondta, h nekem.
2. Mentünk aztán az utcán és beszélgettünk, jött 3 fiú, akik jól megnéztek minket, a barátnőm utánuk fordult és mondta, hogy mind a 3 utánunk fordult. Kb. 15-16 évesek lehettek.
3. Jött egy biciklis fiú, aki teljes gázzal jött felénk, majd az utolsó centiknél elkanyarodott, majd követett és többször oda farolt hangosan mögénk. A 3. esetnél azt kiabálta: Adjatok utat szép lányok! Kb. 13 lehetett.
Olyan fura, hogy 13 évesen hogy jöhetett el ez?! Hogy kezeljem?
Köszönöm!
Igen,sajnos a fizikai fejlődés manapság nagy iramban megy végbe a tiniknél. Sok hozzád hasonló lányt ismerek,kik fizikailag többet mutatnak.
1) sportolj! Tudom nincs köze a kérdésnek,csak egy jó tanács,hisz,a gyorsan növő szervezetet erősíteni kell. Meghát szép alakod is lesz tőle.
2) szellemileg érdt utol magad. Olvass,tanulj,beszélj idősebb (normális gondolkodású) lányokkal,hogy ők hogyan kezelik a dolgot.
A lényeg hogy sose légy illetlen,paraszt a fiúkjal. Ha viszza utasítod is,tedd azt finoman.
Nem öltözök 13 évesen úgy, mint egy r**anc!
És sportolok heti 7-szer 2 órát! És szellemi fogyatékos se vagyok.
Viszont a kérdésemre nem kaptam választ! De amúgy köszi! XD
Szerencsés vagy, biztos szép lehetsz.
Én 16 vagyok mégsem jött el ez a "korszak" nekem, de szerintem már nem is fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!