Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komárom-Esztergom megyében hol lehet ismerkedni olyan lányokkal, akiknek nem számít annyira a külső?
Barátnőt keresek, de a külsőm miatt minden lány elutasít, pedig rengeteg lánynál próbálkoztam már a megyében, illetve a szomszédosban, persze társkeresőkön, mert a környéken nem ismerek senkit.. Barátaim sincsenek nagyon jó formán, így lehetőségem sincsen társaságban ismerkedni. Kissé visszahúzódó vagyok, általában itthon vagyok, nem járok el szórakozni.... Teljesen más vagyok mint a többi fiú.. Egyedül Tatára megyek el a munkahelyre, ha ki is mozdulok, de ott sem sikerül senkivel sem ismerkedni... Mondjuk még nem is beszéltem a munkáltatómon kívül mással, pedig vannak lányok, akiket szívesen megismernék, de nem tudom, hogy hogyan és mikor szólítsam meg őket, mert ugye munkahelyről van szó, és hát dolgozni járnak oda, nem pedig ismerkedni.
Szinte mondhatni, hogy barátnőm sem volt még, pedig már jó lenne, ha végre sikerülne valami, mert már 21-éves vagyok... Vágyom már egy kapcsolatra, de reménytelennek látom... Talán, ha jobban néznék ki, akkor már rég lenne barátnőm. A külsőmön változtattam/változtatok amennyire tudok/tudtam, de mind hiába.
Tudtok esetleg olyan társkereső oldalt, ahol a lányok ismerkednének is Komárom-Esztergom megye környékén?
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!