Van itt olyan Oroszlányi és Budapesti vagy környéki lány, aki ismerkedne egy nem túl jó kinézetű fiúval?
Figyelt kérdés
Egy visszahúzódó ronda fiú vagyok. Nem vagyok igénytelen, de a külsőm még így sem jó.. Sokan mondták ,már, hogy ronda vagyok... 18/F2014. nov. 27. 17:52
1/5 anonim válasza:
Milyen csábító ajánlat.Szerintem ha ezzel kezded a bemutatkozást,rögtön elélveznek.
3/5 A kérdező kommentje:
Semmiértelme a képküldésnek.. Úgy sem tetszenék senkinek, ahogyan eddig sem. Azért köszönöm a válaszokat.
2014. nov. 29. 01:08
4/5 anonim válasza:
Öcsi ha még személyiséged sincs akkor mi értelme van ennek a kérdésnek? Ismerek pár embert akik nem néznek ki jól de istenem vannak lány barátjuk akiket néha ledobenek milyen jól néznek ki mert ott a belső egyinesege ha nem is szeret belé ott marad a haverság *_* ennyi élet kedved ne legyen már bocs és ezt most nem egoval mondom
5/5 anonim válasza:
Nem havert keresek, hanem barátnőt!Barátom van és és az épp elég!..... (Ja, és fiú) Kérdező voltam... 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!