Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok egy 18 éves, visszahúzódó, már-már antiszociális és depressziós lánnyal?
Fhu mekkora itt a téboly te jó ég.
Antiszoc.= társadalom ellenesség
Antiszoc. személyiségzavar = pszichopátia, ami nem zárja ki a szeretetet.
Szociopátia = labilis érzelmi állapotok sorozata (nagyon tömören), képes egyszerre szeretni és gyűlölni.
Az egyetlen amiben nem vagyok biztos az az asszociális, ami tudtommal a kommunikációtól/emberi kapcsolatoktól való félelem, de ez nem tuti.
Egyébként a szociopatán kívül akármelyiket tudnám szeretni.
Az, hogy nagyok az elvárásaid vagy amit a 22-es írt?
22-es, akkor mégis mit jelent a pszichopátia?
Amit szociopatának írtál, az meg inkább borderline személyiségzavar.
Szerintem azért depressziósak az emberek, mert olyan elcseszett társadalom jött létre, hogy a hazug érdekemberekre a semmire nagyképű és önimádó emberekre, valamint a fa*****pó kö*ögökre, és az elriba*cosodott világra inkább nem kíváncsiak az emberek.Én személy szerint szeretem a társaságot, utálom a magányt, de nehéz megtalálni azt akivel jól is érzem magam,mert az emberek nagy részétől már undorodom.A társadalom miatt.Manapság már rengetegen kihasználják a másikat, kevés a valódi, igazi barátság illetve párkapcsolat. Itt már szinte minden érdekből van, sokan csak a népszerűségre mennek, hogy minél több emberrel "jóban legyenek",csak hogy ők ettől többnek tűnjenek. Az ilyen embereknek nem kell igazi barátság, mert nekik csak arra kell a másik ember, hogy legyen valaki mellette akit csak akkor keres ha éppen segítségre van szüksége,amikor viszont a másik félnek lenne szüksége rájuk, akkor nem foglalkoznak a másikkal, csak azzal, hogy nekik mi a jó.Ugyanez van nagyon sok párkapcsolatban is, ott is kihasználják sokan a másikat.
A másik oka pedig, hogy sokan már az internetes világban élik a mindennapjaikat, és csak az élteti őket, hogy pl minél több "lájk" menjen a profilképükre a "fészbúkon", nem pedig az, hogy kialakítsanak egy jó kapcsolatot valakivel, akivel mindig számíthatnak egymásra, neeeem, az manapság már nem olyan fontos.Sok ember emiatt szenved, mert nagyon nehéz igazi, kedves és barátságos embereket találni. Tele van a világ olyan emberekkel, akik csak kihasználnak, rosszindulatúak, és semmi más nem érdekli őket, csak saját maguk.Hatalmas tisztelet a kivételnek, akiknek még számítanak a belső értékek! :)
Nekem egy barátom volt eddig, összesen 2 hónapig, de viszonylag ismert volt és az ismerősei mindenfélét beszéltek rólam.
Szóval most azon gondolkodom, honnan szerezzek egy olyan srácot, aki szintén aszociális. :(
29-es őszintén nem tök mindegy, tudod mire gondol a kérdező mivel elé odaírta hogy "visszahúzódó" így nem nem a társadalom által kiszorított egyénre gondol aki teljesen ellensége a világnak...
Ha minden mág megfelelne, akkor igen, ha nem akkor nyilván nem.
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!