Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok egy 18 éves, visszahúzódó, már-már antiszociális és depressziós lánnyal?
Én is járnék és probálnék olyan közös programokat szervezni ami kizökkenti kicsit legalább a problémáiból.
Persze nem lehet egyből megoldani, de mellette lennék. :)
Aztán meg ahogy észrevettem ezek a tulajdonságok mellett cuki és aranyos is a többség, csak rossz hatások és tapasztalatok miatt lettek ilyenek.
Igen, próbálnék segíteni mindenben, amiben tudok <3 Én is voltam depressziós, és mindent megadtam volna, ha akkor segít rajtam valaki, sajnos magamtól kellett kijutnom, így sokkal tovább tartott, a szerelmemet minél hamarabb akarnám kiszabadítani, hogy aztán minél több időt töltsünk együtt boldogan. :3
18/F
Számomra ez az információ kevés ahhoz hogy dönteni tudjak. Én mindenkinek adok esélyt ha tényleg úgy áll hozzám, nem csak az ismerkedés leges legelején hanem a továbbiakban is, és persze sokat számítanak a belső értékek. A depresszió elég relatív, rengeteg fajtája van, sokaknál csak a magány miatt lehet depressziónak mondani az életet, és ha van párkapcsolat kialakulóban ez változhat pozitív irányban. Sokat számít nálam legalább is a kedvesség, meg ha a kedvében járnék mennyire értékelné a dolgot. Én sem vagyok egy társasági figura de hiszem ha rátalálok számomra megfelelő párra ha egyáltalán ráfogok akkor sok közös programunk lesz amivel boldogok lehetnénk.
De így előre nem nagyon tudok még mit írni, én inkább megismerném az illetőt mielőtt döntést hoznék.
Ha szimpi lenne akkor igen, végülis nekem nincs senkim szóval legalább végre lóghatnék valakivel, igazából már egy havernak is örülnék akivel tudok beszélgetni, na mindegy nem tudom mennyire egészséges az ha mindkét fél asszociális és vagy depressziós, de gondolom csak tudnának egymásnak segíteni elvégre szavak nélkül megértenék a másik fájdalmát.
18f
Igen, rosszul fogalmaztam.
Nem az aszociálisra gondoltam, hanem az antiszociálisra.
Csak sokan üzenetben írták, hogy ne keverjem a kettőt. Szó sincs keverésről.
Antiszocális = szociopata/pszichopata, tehát nem képes szeretni.
Akkor minek neked párkapcsolat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!