Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok, barátom 19 lesz. Másfél éve vagyunk együtt.

Szüzek voltunk mindketten és egy éve egymással vesztettük el.

Azota nem haladtunk sokat előre, mert pár perc csokolozás, simogatás után, megkérdi beteheti-e.. állandóan megkérdezi..

Aztan mondom neki, legtöbbször, hogy igen, 5 10 perc után vagy elmegy vagy elfárad és helyet kell cserélnünk és ugy élvez el. Ez körülbelül 5/4x így történik.

Mondtam neki, hogy ez nem jo nekem, de ugyanugy történt a következő szex is.

Másik probléma, hogy nem kommunikál velem. Beszélek hozzá és mondom neki, hogy mondjon már valamit és csak tovább hallgat. Rámnéz, érti, de nem mond el semmit.

Nekem ez is nagyon fontos dolog, hogy kommunikáljunk.

Szerintem egy kapcsolat arról is szól, hogy a legjobb barátja is vagyunk a másiknak. Neki nem én vagyok..

Kezdem ugy érezni, hogy a szakítás felé evickélünk. Viszont a barátom annyira biztos magában, hogy megszakadna a szíve, ha mondanám, hogy vége.

Mit tegyek?

Köszönöm:)

2017. aug. 9. 14:33
 1/6 anonim ***** válasza:
16%
XD
2017. aug. 9. 14:35
 2/6 A harmadik szem ***** válasza:
100%
Szakíts vele, mert pont azért ilyen, mert még senki nem törte össze a szívét és nem tudja értékelni amilye van. Ha szakítasz vele, a következő barátnőjét jobban fogja értékelni.
2017. aug. 9. 14:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen mondd neki, hogy nem, nem teheti be, nem egy gumibaba vagy, hanema barátnője. Szerintem jó lenne, ha erről őszintén beszélnétek egymással. Ha viszont akkor is csak bambul rád, utána megint megkérdezi, az szerintem egy jel, hogy ennek lőttek.
2017. aug. 9. 14:47
 4/6 anonim ***** válasza:

A barátod szexuális analfabéta.

Meg valószínű rád is unt.

Egy beszélgetést talán még megér,de ha nincs változás,akkor ne húzd az időd.

2017. aug. 9. 15:16
 5/6 Racsni01 válasza:
Én a helyedbe összejönnék velem :DD
2017. aug. 11. 07:47
 6/6 anonim ***** válasza:
ülj le vele egy komolyabb beszélgetésre
2017. aug. 14. 21:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!