Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mennyire volt nehez eloszor...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire volt nehez eloszor meggyőzni a szuleiteket, hogy eggyütt aludj a paroddal? Mert nekem nem akarjak megengedni?

Figyelt kérdés
2017. júl. 27. 22:48
 1/10 anonim ***** válasza:
nagyon nehéz...
2017. júl. 27. 22:49
 2/10 A kérdező kommentje:
Miert?
2017. júl. 27. 22:52
 3/10 anonim ***** válasza:
Mert nem akarják h megdugjon egy srác... És hány éves vagy ?
2017. júl. 27. 22:54
 4/10 A kérdező kommentje:
17
2017. júl. 27. 22:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Mond meg nekik, hogy már csomószor keféltetek, nem ezen fog múlni az abúzus.
2017. júl. 27. 22:59
 6/10 anonim ***** válasza:
A 17 már épp az a kor, amikor ma már engedniük kéne. Ha nagyon tiltják, csak rosszabb lesz. Sokan azzal jönnek, hogy ők ekkor meg ekkor vesztették el, neked is akkor kell. Próbálj velük kedvesen beszélni, hogy vigyáztok, és ma már büszkék is lehetnek rá, ha még mindig szűz vagy.
2017. júl. 27. 23:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem meg se kellett anno kérdezni. Közöltem, hogy jön egy csajos, és holnap megy haza. Nem volt vita.
2017. júl. 27. 23:17
 8/10 anonim ***** válasza:
A barátnőm anyukája nem akart nagyon belemenni, mert előtte még nem találkoztam egyik szülővel se, de 2 óra beszélgetés után az anyukája félre hívott és azt mondta bízik bennem, nyugodtan aludjunk együtt.
2017. júl. 27. 23:40
 9/10 anonim ***** válasza:

Néha ám tényleg nem árt egy kis bizalmatlanság :)

Emlékszem, egyszer én mentem el barátnőmhöz ottalvásra. Megbeszéltük, hogy nem lesz semmi, csak Tyrianozni fogunk, semmi tapicskó meg sex. A szülők nem nagyon örültek, de belenyugodtak.

Na, hát villanyoltás után valóban Tyrianoztunk is 40 percig, utána pedig egy orbitális nagyot szeretkeztünk :$$$ utólag a csaj is mondta, hogy még a barátnőinek se mesélte el a dolgot, mert nekik is letette a nagy esküt, hogy csak alvás meg Tyrianozás lesz :$$$

Azért emlékszem ilyen jól az esetre, mert az volt az alkalom, amikor a "GEM WAR" pályán új rekordot állítottam fel 99% pusztítási százalékkal. Ezt azóta se múltam felül :PPP

2017. júl. 27. 23:43
 10/10 anonim ***** válasza:

Sajnos a szülők nagy többségének gondolata ebben a kérdésben nem jut el addig a tényig, hogy szeretkezni nappal is lehet. Az egymásnál alvás pusztán érzékibbé teszi/tenné a kapcsolatot...

Én szépen leülnék velük beszélgetni, hogy ezzel a tiltással csak ártanak, semmi értelme nincs.

2017. júl. 28. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!