Miert nem akarjak megengedni a szuleim?
Figyelt kérdés
Szoval, az lenne a problemam, hogy a szuleim nem engedik meg, hogy a baratom itt aludjon. Vagyis megengednek, de csak ugy ha kulon szobaban alszunk. A baratom Juniusban 18 eves lesz en pedig jovoheten 17. Ezt kertem szuletesnapomra hogy nalunk, egyutt aludhassunk, de a szuleim nem akarjak megengedni. Megertenem persze, de azt mar tobbszor is megengedtek, hogy a baratomnal aludunk egyutt. Most mit tegyek hogy megengedjek ??? :( (egy eve vagyunk egyutt)2017. máj. 19. 14:44
1/11 anonim válasza:
Örülj,vele aludhattál legalább ott. 16 évesen a saját ágyad való neked,nem más ágyában gyömöszölni.
2/11 anonim válasza:
Atya isten. Kérdezd meg a szüleidtől hogy ők is külön szobában aludtak-e anno? És hogy ha a barátodnál együtt aludhattok akkor nálatok miért nem? Azt hiszik náluk kártyáztok?
3/11 A kérdező kommentje:
Elso valaszolo: A szulinapomat unnepelnenk, es mivel nem egy varosban lakunk nem igazan tudna haza menni csak 6orakkor delutan. Ezert kellene most nalunk aludni:)
Masodik valaszolo: igen, anyukamek csak az osszekoltozes utan aludtak egyutt... es nem kapok ra valaszt ha megkerdezem hogy nalunk miert nem aludhatunk egyutt :(
2017. máj. 19. 14:52
4/11 A kérdező kommentje:
Ja es egyebkent nagyon jo fejek, fiatalosak a szuleim es egyaltalan nem is vallasosak..
2017. máj. 19. 14:55
5/11 anonim válasza:
Tartsd tiszteletben a szabályaikat. Nem olyan nagy kérés.
6/11 anonim válasza:
2/es vagyok. Akkor érthető. Bár nem tudom ez mire jó?!
7/11 anonim válasza:
Mert csak 16 éves vagy. Tényleg nem kellene erőltetned a dolgot. Kicsivel több mint egy év múlva 18 leszel, akkor már más lenne a helyzet. Egy 18 éves már valamivel érettebb egy 16 évesnél. Miért nem birod ki addig?
8/11 anonim válasza:
En azt mondtam, hogy a fsz nappal is felall :D
9/11 A kérdező kommentje:
Azert nem ertem szuleimet, mert a baratomnal aludhatunk egyutt, csak nalunk kell kulon szobaban... ezt nem ertem ..
2017. máj. 19. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!