A szüleim nem akarják megengedni, hogy megrendeljem a mateksoft evolutiont. Mit tegyek?
1. Ajánld fel, hogy majd visszafizeted az árát a zsebpénzedből.
2. A hazai viszonyok közt szerintem egyáltalán nem számít olcsónak. Hányan fizetnek egy bármilyen szoftver teljes, véglegesen telepíthető változatáért ennyit? A MatekSoft illetve ez a Balázs egyszerűen realisták (még így is inkább a bátor tartományban).
3. Olvassák el a szüleid a felhasználók kommentjeit. Persze, Szűcs Emese, J. Dávid vagy Attila néven bárki -- a forgalmazó is -- beküldhet akármilyen reklámszöveget, de Járjapka Zsuzsanna aligha van tömegesen az országban. Ha teljesen biztosra akarnak menni, keressék meg, hogy fejtse ki bővebben a jó véleményét. Lehet, hogy örülni nem fog neki, de tanár szegény, bizonyára megteszi...
Kedves Kérdező!
Én vagyok az a MatekSoft-os Balázs :). Sajnálom, hogy csak most találtam rá a kérdésedre, bár most is csak véletlenül a Google-ben, pedig lehet, hogy tudtam volna segíteni.
1. Hívjanak föl telefonon +36 30 738 4827, vagy írjanak e-mailt info@mateksoftkft.hu-ra, nagyon szívesen beszélek, levelezek velük :).
2. 30 napos indoklás nélküli garancia, melynél tényleg visszafizetjük a tagság árát, mindenféle kérdés nélkül (az eddigi vásárlóink 0,35%-a már élt vele).
3. A felhasználói vélemények valódiak. Ahol nincsen, vagy rövidítve van a vezetéknév, az a felhasználó kérésére történt. (nem fogom azzal tölteni az időmet, hogy újabbnál újabb történeteket találjak ki).
4. Ha az ország legjobb árát keveslik, akkor csak neked/nektek odaadom 3-szor áron :)))))))) (ez csak vicc volt).
Azért annak örülök, hogy legalább az ingyenes anyagok tetszettek :)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!