17 éves lányom szereti minden nap kihívóan sminkelni magát. Azt állítja, hogy ő a szolidak közé tartozik sminkkel együtt, az osztálytársai durvábbak. Egy 17 éves lánynak muszáj megengedni, hogy minden nap komolyan sminkeljen?
1-es: persze, ezt tudom, de nem vigasztal.
2-es: nem értem a válaszodat, valószínűleg azért, mert nem a kérdésre válaszoltál
Ha normálisak lennétek max enyhét és alkalmanként engednétek a pofafestésből.
1-egészségügyi szempont...ezt komolyan részletezni kellene vajon...
2-jobban elfogadja magát, ha eddig nem-kiegyensúlyozott lesz
3-tartása-gerince is lesz és nem csak terpesztéssel-térdeléssel érvényesül
4-normális ismeretségei lesznek.
# 5
Oké, még nem engedtétek meg számára, elnéztem-jogos:)
Az viszont nem normális, hogy ez kérdés számotokra, így is;) Kit érdekel a birkacsorda-osztálytársak???
Semmi bunkóság nem volt soraimban, ténymegállapítás inkább szókimondóan az élethez igazítva púder nélkül.
Lehet cikiznék-cikizik is már ezért suliban, de bizonyára ő is belátja vagy idővel, hogy előnyösebb számára az élet így.
Mellesleg gondolta e valaha egy leány vagy nő azt, hogy távolról mutatósabb bizonyára, de közelről, olyan bábú hatást-élettelenséget mutat bőre-arca, hogy borzalom....persze, lehet maradi vagyok, mert nem szeretek festékport érinteni...stb...:D
A bunkózás az volt, hogy "ha normálisak lennétek".
Azt értsd meg, hogy úgy gondolkodunk, ahogy te is írod, hogy ez mű, pont tegnap is mondtam neki, hogy közelről csúnya. A lányom szerint biztos maradi vagy, és mi is, pont erre vonatkozott a kérdés, hogy tényleg ennyire durva-e a helyzet 17 éves korban? Tényleg a lányok többsége sminkel, és megszólják azt, aki nem? Ez azért fontos kérdés, mert máshogy tudok vele bánni, ha úgy van.
Kérdező, kérdés, hova jár a gyereked. Nálunk 10 évvel ezelőtt nem volt ez a menő, napi szinten 13 lányból kb. 3 sminkelt, de én elitgimibe jártam. Szakközépbe a környéken meg nem egy olyan csajt láttunk, aki úgy ki volt festve, mintha a Playboy villába készülne castingra. Simán lehet, hogy olyan a közösség. Minap is, mentem munkába, mellettem beszélgetett két max. 16 éves csaj, és az egyik ott nyafogott, hogy el kellene már mennie újra 3D szempillát feltetetni, mert nem fogja betolni a pofáját anélkül a suliba, mert az ciki, akkor inkább lóg.
Mondjuk azt is megkérdezném, a ti nézetekben mit jelent a kihívó smink? Mert az is lehet, ti vagytok tényleg maradiak ilyen szempontból... meg az is, hogy tényleg túlzásokba esnek.
# 7
Az nem az én hibám, ha az "inget" felveszed;)
Amúgy, csináljatok egy félsminket és egy pár fotót, amit kielemeztek szép nagy felbontásban-mások véleményét kikérve akár.
Ilyesmire gondolok:
Időnkét nem vészes a kence, de állandóan egy maszkot viselni...kikészül a bőr és 20 évesen egy ráncos bocskor is lehet...utána meg zsákot húz a fejére vagy mi...:D
Szerintem nem maradiság az, ha nem nyalom meg a konnektort, mert a többi idióta ezt teszi, de minden hüle a saját kárán tanul.
Ha egészségesen táplálkozik és tisztítja bőrét, bármely sminkelt pitát felülmúlja szép bőrével, de ugye ezért tenni kell és egyszerűbb vakolni évről évre vastagabban...ez a trend és a piac is dübörög-fogynak a vackok.
# 8
Kihívó smink? Mint a kihívó ruha...mit kellene ezen magyarázni vagy mára ez sem tiszta sokaknak vajon?
Tegyél fel egy kérdést magadnak.Miért jó állandóan toppul kinézni? Mert magadnak-mindenkinek tetszel majd...talán, de idővel unalmas leszel és vakolod tovább magadat vastagabbra, de reggel valaki melletted tuti megriad majd végül és az egy megrázó élmény lesz számodra is:D
Én mindig örömmel látom, amikor valaki csak időnként veszi fel a "bohócjelmezt".Jól áll esetenként sokaknak és mondhatni kicsípte magát.Ma már a kikentekről ezt nem is lehet elmondani vagy igen?Unalmasak...
Különben meg egy szép arcbőr érintése, mind az érintettnek és érintőnek élmény és nem az jön át, hogy csupa por lettem brrrr-na, vakolhatom magam újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!