17 éves lányom szereti minden nap kihívóan sminkelni magát. Azt állítja, hogy ő a szolidak közé tartozik sminkkel együtt, az osztálytársai durvábbak. Egy 17 éves lánynak muszáj megengedni, hogy minden nap komolyan sminkeljen?
# 11
Itt jön képbe az, hogy stílus-egyéniség;)
Tehát valakin egy említett kivitelezés "úgy" áll és van akin jól ám.
Az a baj, hogy az említett tulajdonságok nélkül a trendnek megfelelve viselnek sokan mindent, ezzel sz@rják el a dolgot-magukat....mit csodálkoznak...
Mintha Danny DeVito akarna játszani a Predátorban Swarzenegger helyett...te is röhögnél vagy valami negatívot vágnál hozzá:D
Ez igazából valamilyen szinten nézet kérdése. Én is sminkelem magam, és én is megkaptam azt, hogy erősen sminkelem magam, pedig tényleg nem szeretek erős sminket hordani, és nem is volt rajtam erős, de ez mellékes. Arra szeretnék utalni, hogy lehet, hogy ami szülőknek már túl sok smink az lehet nem is az. De persze van a másik eset, amikor túlzásokba esik az ember. Szerintem én elbeszélgetnek a lánnyal, és engedném neki had tegye, de elmondanám neki, hogy ne akarjon olyan lenni mint más. Lehet csúnyán fogalmazok, de magasról le kellene szarni, hogy ki mit csinál magával. Az ,hogy az osztálytársai hogyan sminkelik magukat lényegtelen, egyatalan nem szamit. Legyen saját maga, ne akarjon másokra hasonlitani.
16/L
Az előző kommentelő is én lennek, és nem azt mondanám, hogy ciki smink nélkül suliba menni. Egyátalán nem az. De például én sem szeretek smink nélkül iskolába menni, és én még egy évvel fiatalabb vagyok a lányánál. Elgé kevés önbizalmam van, és rosszul érzem magam a börömben smink nélkül. Egy kis javítás is bőven elégnekem, amit sminkkel tehetek, de mégis segít valamennyire. Lehet hogy valami ilyen úton is el lehetne indulni. Lehet hogy a lánya hasonlo cipőben jár mint én, ezért sminkeli túl magát.
16/L
13-14-es: köszönöm a választ
Valóban megvan a lányomnál is az, hogy nem tartja magát elég szépnek, és ezért sminkel. Pedig elég szép anélkül is, a sminkkel már Barbi szintre viszi magát néha, ami túlzás.
Az elég ostoba javaslat, hogy ne törődjek vele. A szülőnek kötelessége a gyerek nevelése. Korom és munkaköreim miatt elég sok embert ismerek, gyakorlatilag statisztikai mennyiség, és úgy látom, hogy baj a sminkelés. Szóval próbálok hatni rá, de ha az egész osztály sminkel, akkor nehéz, mert nem akar kilógni a többiek közül.
Milyen ez a "kihivo" smink?
Leirnad? Koszi,csak kivancsi vagyok mit tartasz annak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!