Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Elküldjem vagy sem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elküldjem vagy sem?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Dióhéjban: pár napja végetért a 2 éves kapcsolatom. Az utolsó 3 hétben, mint az kiderült, már csak barátként tekintett rám. Dühösen búcsúztunk el.

Holnap postázom néhány ruháját (távkapcsolat volt). Szeretnék neki elküldeni egy üzenetet, amiben megköszönöm az együtt töltött időt, és végsősoron további sikeres életet kívánok neki.

Kavarognak bennem az érzések, dühös vagyok rá, de egyben bűntudat gyötör. Fontos számomra, hogy akár jó, akár rossz a kapcsolatom egy emberrel, az ügyet higgadtan, felnőttmódra zárjuk le. Mi tévő legyek?

2017. júl. 24. 21:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Attol fugg. Bar en nem talalom celszerunek. Ha a te hibad volt akkor kuld el ha gondolod, ha nem es az ove akkor semmit
2017. júl. 24. 21:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Ő szakított velem.
2017. júl. 24. 21:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen mindegy, ahogy elnézem. Ha nagyon szájmenésed van,leírhatod neki...ja írj neki egy utolsó üzit, hogy a Te lelked megnyugodjon:)
2017. júl. 24. 21:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Bar lehet igy is elkuldenem neki hogy azeet legyen egy kis rosz erzese mar ha vannak meg erzesei...
2017. júl. 24. 21:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Nézd! Nem vagyunk egyformák.

Az én példámat eltudom mondani.

Távkapcsolat volt, a lany januarban összejött egy fiuval a lakhelyén, szakitott.

Ő talán kedves akart lenni. Gesztusnak gondolta amikor megköszönt mindent, hogy sokmindenre megtanitottam.

Nekem akkor nagyon cinikusnak hatott.

2017. júl. 25. 05:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!