Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit kezdjek a barátommal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek a barátommal?

Figyelt kérdés

tehát a helyzet a következő.

2 hónapja vagyunk együtt,az elején viszonylag normális volt bár akkor is tudtam hogy elég arrogáns személyiség,de úgy voltam vele,hogy majd össze szokunk és akkor megembereli magát. Na hát ez nem így történt. emberünk akkora bunkó hogy rendszeresen megbánt,beszélgetni nem lehet vele mert elpoénkodja a témát,vagy közbe vág szintén valami beszólással,avagy meghallgat és annyit fűz a dologhoz,hogy: aha,értem,az nem jó. Én nagyon szeretem őt,ezek mellett jó minden de én úgy gondolom hogy ez így nem folytatódhat hisz fontos hogy tudjunk beszélgetni és meghallgasson,de olyan túlzásokba szokott esni hogy már nem tudom mit csináljak másrészről szeret megalázni értem ezt azalatt hogy ha nevetek valamin beszól hogy ne nevessek így mert lejáratom őt,vagy rám szól hogy kussoljak már be agresszív is,megütni sose szokott csak a viselkedése nagyon erre mutat. egyébként bújik mindig,puszilgat,meg szex közben is azt nézi hogy jó legyen de hát ebből nem lehet megélni és ez nem lesz hosszú idejű ha ezt így folytatja mert engem ne alázzon meg,meg ne nézzen le,és ne beszéljen úgy velem mint a kutyával. napok óta a szakításon gondolkodok de nem tudom megtenni mert képtelen vagyok elengedni hisz szerelmes vagyok belém,és állítása szerint ő is belém és nem bírná ki ha elhagynám. mindennap össze veszünk egyébként természetesen a bunkó,nem törődő hozzáállása miatt de ő mindig azt mondja hogy mindenen hisztizek!:D szerintetek mi lenne a helyes lépés? már beszéltem vele erről,akkor jött a könyörgés és a "megváltozom esküszöm".. azóta se változott

2017. júl. 23. 19:02
 1/8 anonim ***** válasza:
kevesebb mint 2 hónap alatt aláfekszel, akkor miért akarnál jobb bánásmódot? 2 hónap nem sok idő, könnyű bejutni a bugyidba, szóval felesleges megerőltetnie magát a továbbiakban, úgyhogy valószínűleg azért olyan amilyen, én is csináltam már ezt lánnyal, hogy belementem kapcsolatba és pont így viselkedtem vele, de csak azért mert könnyen megadta magát aztán lett állandó partnerem így (legalábbis én részemről) hogy ő mit érzett az az ő dolga, meg hogy mit gondolt
2017. júl. 23. 19:08
 2/8 A kérdező kommentje:
az a te egyéni problémád hogy te így állsz a nőkhöz,titeket akkor ezek szerint nem tanítottak meg otthon hogy hogy kell viselkedni egy nővel. és miért akkora probléma hogy ha 2 hónapja együtt vagyunk és lefekszünk? én úgy gondolom hogy nem ettől lesz egy nő könnyű vérű és nem időbe mérik hogy mikor az alkalmas egyébként meg én sem 1 nap után feküdtem be az ágyába :) ja és nem csak velem bánik így hanem kb mindenkivel így beszél és viselkedik! :*
2017. júl. 23. 19:19
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem a 2 hónap a lényeg, inkább az, hogy látszólag kicsit sem tisztel.

Fiatal vagy, kell ez neked?

Fiatalon kicsinaljon egy ilyen kis ideggyenge, nagyarcu görcs...

"és nem bírná ki ha elhagynám"

Ezt hogy kell érteni?

Mondta?

Szal érzelmileg zsarol is?

Gondolkozz el ezen a kapcsolaton, vagy viseld a következmenyeit.

2017. júl. 23. 19:49
 4/8 A kérdező kommentje:
ebben teljesen igazad van hogy nem tisztel. nyilván nem tisztel. mondta igen hogy nem bírná ki ha elhagynám,csak nehéz ez mert amint említettem én szeretem csak azt nem bírom elviselni hogy olyanokkal bánt meg hogy elképesztő és észre sem veszi. múltkor pl azon volt a vita hogy a haverjának mindent elmond. szerintem semmi köze hozzá hogy hogyan szexelünk és mennyit. de a haverját sem kell félteni. ő is kibeszéli a barátnőjét a barátommal szóval mi vagyunk a téma mindig..
2017. júl. 23. 20:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Szakits
2017. júl. 23. 20:00
 6/8 A kérdező kommentje:
és kioktattam hogy ez így nem mehet tovább és hogy szakítsunk mert nehogy már mindent kitálaljon,és erre az a válasz jött,hogy én ezt is megint felfújom,és hogy még jó hogy elmondja ezeket a haverjának hisz a legjobb barátja:DDDd mondom oké,akkor legyen vége. és mondta hogy de ő nem akar szakítani és szeret
2017. júl. 23. 20:01
 7/8 anonim ***** válasza:
És pár napja pont az ilyen életképtelen csajokról raktam ki kérdést, hogy ez miért jó nekik..... nem vagy belé szerelmes csak megszoktad.... ha szerelmes lennél elsiklanál a bunkósága felett.... kérdezz meg nyugodtan egy hozzá értőt! A szerelem olyan erős, hogy a másik (akár orbitálisan nagy) hibáit sem veszed észre.....
2017. júl. 23. 20:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Elsö, mi harmadik randin lefeküdtünk (egy hetes ismertség), de a párom tisztel, fontos vagyok neki és szeret, szoval nem attol függ a dolog, mikor olt az elsö alkalom...

Kérdezö, megérdemled, ha hagyod, hogy rongyként bánjon veled, ne panaszkodj.

Vagy hahyd el (értelmes nő ezt csinálná), vagy akkor csitt. Persze szar a kapcsolatfüggöség...

2017. júl. 24. 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!