Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek a barátommal?
tehát a helyzet a következő.
2 hónapja vagyunk együtt,az elején viszonylag normális volt bár akkor is tudtam hogy elég arrogáns személyiség,de úgy voltam vele,hogy majd össze szokunk és akkor megembereli magát. Na hát ez nem így történt. emberünk akkora bunkó hogy rendszeresen megbánt,beszélgetni nem lehet vele mert elpoénkodja a témát,vagy közbe vág szintén valami beszólással,avagy meghallgat és annyit fűz a dologhoz,hogy: aha,értem,az nem jó. Én nagyon szeretem őt,ezek mellett jó minden de én úgy gondolom hogy ez így nem folytatódhat hisz fontos hogy tudjunk beszélgetni és meghallgasson,de olyan túlzásokba szokott esni hogy már nem tudom mit csináljak másrészről szeret megalázni értem ezt azalatt hogy ha nevetek valamin beszól hogy ne nevessek így mert lejáratom őt,vagy rám szól hogy kussoljak már be agresszív is,megütni sose szokott csak a viselkedése nagyon erre mutat. egyébként bújik mindig,puszilgat,meg szex közben is azt nézi hogy jó legyen de hát ebből nem lehet megélni és ez nem lesz hosszú idejű ha ezt így folytatja mert engem ne alázzon meg,meg ne nézzen le,és ne beszéljen úgy velem mint a kutyával. napok óta a szakításon gondolkodok de nem tudom megtenni mert képtelen vagyok elengedni hisz szerelmes vagyok belém,és állítása szerint ő is belém és nem bírná ki ha elhagynám. mindennap össze veszünk egyébként természetesen a bunkó,nem törődő hozzáállása miatt de ő mindig azt mondja hogy mindenen hisztizek!:D szerintetek mi lenne a helyes lépés? már beszéltem vele erről,akkor jött a könyörgés és a "megváltozom esküszöm".. azóta se változott
Nem a 2 hónap a lényeg, inkább az, hogy látszólag kicsit sem tisztel.
Fiatal vagy, kell ez neked?
Fiatalon kicsinaljon egy ilyen kis ideggyenge, nagyarcu görcs...
"és nem bírná ki ha elhagynám"
Ezt hogy kell érteni?
Mondta?
Szal érzelmileg zsarol is?
Gondolkozz el ezen a kapcsolaton, vagy viseld a következmenyeit.
Elsö, mi harmadik randin lefeküdtünk (egy hetes ismertség), de a párom tisztel, fontos vagyok neki és szeret, szoval nem attol függ a dolog, mikor olt az elsö alkalom...
Kérdezö, megérdemled, ha hagyod, hogy rongyként bánjon veled, ne panaszkodj.
Vagy hahyd el (értelmes nő ezt csinálná), vagy akkor csitt. Persze szar a kapcsolatfüggöség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!