Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek érdemes hajtanom rá?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes hajtanom rá?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lányt 4 hete ezidô alatt háromszor találkoztunk, akkor úgy láttam nem unja magát. Viszont az elmúlt idôben egyre kevesebbszer vàlaszol facebookon és röviden. De közben megkérdi milyen napom volt, és cukinak is szólit ha úgy van. Viszont amikor érintem hogy érdektelennek látom eltereli a szót.

Békén kellene hagynom, vagy hogy közeledjek felé? Lehet a gyors tempó ijesztené kicsit el?

16 évesek vagyunk.

2017. júl. 22. 22:32
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Hány napot értesz az elmúlt idő alatt? Ha 2-3 akkor nem gáz, lehet csak rossz napjai vannak és nem szeretné elmondani.

Ha már 1 hete, akkor egy kicsit "pihentesd" a beszélgetést, várd ameddig ő keres téged, és megtudod, hogy érdemes-e folytatni.

2017. júl. 22. 22:46
 2/2 A kérdező kommentje:
2 napja nem írok rá. De ô sem rám. :/
2017. júl. 23. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!