Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért teszik ezt velem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért teszik ezt velem?

Figyelt kérdés

A baratommal nemreg szakitottam mert az ex baratnoje hazugsagokat meselt rola (illetve roluk). Csak hogy kiderült hogy hazudot. Nagyon megbantam hogy szakitottam vele mert nagyon sok ideje mar együtt voltunk es szeretem tiszta szivembol.

Csak most a baratai akikkel eddig nagyon joba voltam ram tamadtak hogy miert szakitottam vele. Csak hogy most mar nagyon messze mentek (hogy engem basztatnak). Felhivnak hogy a baratomnak motor balesete volt es hogy majdnem meghalt, meghogy 3-4 hetig komaba lesz. Persze en nem birtam es bögtem mint egy szamár( csak kiderült hogy kutyabaja). Csak a baratai piszkalnak es mindenert letamadnak.

Tudom hogy megerdemeltem hogy piszkalnak mert nagyon elrontottam de hogy 4 hetig komaba lesz az mar tölük is sok...

2017. júl. 21. 18:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg tényleg nagyon megbántottad a fiút. Tudja a srác higy miket hazudott neked az exe és hogy nem tudtad hogy hazudott? Ha nem mond el neki, beszéld meg vele a dolgot. És ha tényleg tovább fojtassák a barátai mond meg hogy sajnálod a tetteid de mondja meg a barátainak hogy hagyjanak békén. Kitartás :)
2017. júl. 21. 19:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A volt barátoddal kellene leülni és megbeszélni ezt az ügyet. Lehet tényleg nagyon megbàntottad de akkor sem kellene így viselkedniük
2017. júl. 21. 19:25
 3/4 A kérdező kommentje:

A volt barátom tudja hogy hazudot au exe. De nem álitja le a barátait. Sőt még nekik ál feljeb. Már rengetegszer bocsánatot kértem. De hiába....

A tesóm is ellenem fórdult sőt még anyukám is...

Szerintem kénytelen leszek bele törödni, hogy hiába a sok bocsánat kérésnek (én leszek a gonosz,és a hülye)

2017. júl. 21. 20:18
 4/4 anonim válasza:
"Szakitottam vele mert az exbaratnoje hazudott rola." Ha te ilyen idióta vagy hogy az exenek hiszel es emiatt meg szakitasz is vele, akkor ne csodálkozz. buta liba vagy ezek alapján, akit a barátja nem érdemelt meg.
2017. júl. 23. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!