Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lesz így barátom?
17 éves lány vagyok.Nem volt még soha barátom,se csók se semmi.Nagyon szeretnék már párkapcsolatot de valahogy nem tudom magam elképzelni egy fiúval.Hogy kézen fogva járunk,csókolózunk,ölelkezünk.Bemutatjuk egymást a szüleinknek,hogy eljárunk egymáshoz.Hogy szeretkezünk.
Egyszerűen nem tudom elképzelni magam párkapcsolatban.
Ráadásul visszahúzódó és félénk vagyok,persze ha feloldódnék be nem állna a szám és nem az van,hogy harapófogóval kell mindent kihúzni belőlem.Igazából a témával van baj.Nem tudok mit felhozni és ettől is félek ha lesz valakim akkor mi lesz.
Meg könnyen zavarba jövök.Ha egy osztálytársam odajön,akivel nem vagyok valami jóba és beszélget velem rögtön vörös leszek ha fiú ha lány.Ha lesz barátom nála mi lennék,paradicsom?
Én is így voltam anno, mielőtt lett barátnőm. Habár önbizalom terén és "lazaság" terén szerencsére nincs gondom.
Igazából ha valakinek tetszeni fogsz azt nem fogja zavarni és te is átalakulsz mellette.
;)
Szia én is hasonlo vagyok csak fiuba (17), es nekem sincs fogalmam nincs mit csinaljak pedig en meg beszélgetést is jol tudok kezdeményezni.
Ezt csak azert irtam le h tudd hogy nem vagy egyedul ezzel :)...
És lehet valakinek pont ezek fognak megtetszeni. Soha nem tudhatod.
Szerintem csak ez a világ halad túl gyorsan. És nem veled van a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!