Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem lesz olyan baratom aki ugy szeret ahogy en ot? (Bov. Lent)
Figyelt kérdés
A baratom nagyon "kuzdott" h megkapjon szerelmesek vtlunk egymasba. Kimutatta h szeret brutalisan vonzodott hozzam es nagyon maganak akart.. osszejottunk szerezjuk egymast.. de mindkettonknek nemreg ert veget egy 1.5 eves kapcsolat es mindkettonket megviselt. En mara mar csak a multnak tartom az egeszet mintha megsem.tortent volna es szerintem ez jo.. nem a multban elek..o viszont jobban szetette az elozot mint engem.. mostanaba ugy beszel velem mint a p.csajabol rantott volna ki. Sajnos turom mert szeretem es szr erzes h eldobna mint egy rongyot. Az a baj h nem csalom meg? Eddigi noi megcsaltak.elvileg haverjai elmondasa szerint csak velem beszelt igy pedig volt par noje.mar nem tudom mit csinaljak valszeg szakitok vele. Valaki nem beszelne meg velem privibe vagy valami?:( mar beledoglok.egyebkent fel eve vagyunk egyutt.es ugy erzem soha nem erek az exe nyomaba. O mar az elso honapba tobbet adott mint az exem.2015. júl. 21. 16:02
1/2 anonim válasza:
hány évesek vagytok? irhatod privátban is
2/2 A kérdező kommentje:
Ő 20 én 17:)
2015. júl. 21. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!