Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz valaha barátom ilyen alakkal?
Figyelt kérdés
tudooom,fital vagyok még,14 éves :) de én már most félek hogy senkim sem lesz..egyrészt mert nem vagyok vékony..aztán jön az hogy alacsony vagyok (159cm)a barátaim szerint,van alakom de én magamon nem ezt látom..kb ilyen vagyok,és félek hogy sohasem lesz senkim .. [link] vagy lehet ettől teltebb,de nem sokkal :)2016. szept. 27. 21:16
2/10 anonim válasza:
Miért nem magadról teszel ki képet? Milyen magas vagy és hány kiló?
3/10 anonim válasza:
Nincs az alakoddal semmi baj, és nyugi lesz :)
14/F
4/10 A kérdező kommentje:
írtam a kérdésbe h 159 :)) a súlyomat nem akarom elmondani ugynais nem is tudom :DD
2016. szept. 27. 21:26
5/10 A kérdező kommentje:
21:20,remélem :)
2016. szept. 27. 21:26
6/10 anonim válasza:
Miért nem mozogsz többet? Én a te korodban a haverjaimmal bringáztam ezerrel, meg jártam a környéki hegyeket.
7/10 anonim válasza:
Valamilyen biztos lesz, csak ő is annyira el lesz hízva mint te.
8/10 anonim válasza:
3-as vagyok és az utolsónak üzenem hogy nem csak a kövér fiúknak tetszhetnek a ducibb lányok ;)
10/10 anonim válasza:
Van egy barátnőm tök ilyen az alakja és nincs olyan h ne kavarna pár fiúval v ne lenne épp barátja :)
amúgy attól is függ h formás vagy-e vagy emelett deszka
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!