Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mi van velem? Mi ez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van velem? Mi ez?

Figyelt kérdés
Adott a legjobb barátnőm aki kint lakik Németországban...És haza szokta hozni a legjobb barátnőjét...Mikor először találkoztunk rüheltük egymást..De mostanra ez megváltozott elmondtam neki hogy tetszik nekem de semmi különös...Még aznap este nyaltuk faltuk egymást..De másnap visszament és szarul éreztem magam...Nem gondolkoztam azon mit érzek iránta..De egyik este skypeolás közben beugrott egy gondolat, hogy én nem szeretem ezt a lányt...Na itt kezdődik a kavalkád mert nem akartam hinni magamnak...És amióta ez van nemtudom mit érzek de csak a lányra tudok azóta gondolni vagy ezen kattogni más lányok nem is érdekelnek..Bejön néha hogy dejó lenne megpuszilni összebujni ilyenek...Meg mindig várom hogy irjon vagy beszéljünk..Már elmult ez a nemszeretem érzés de még mindig nem vagyok biztos magamban..És még a lányt nem ismerem igazán...De már gondolkoztam azon is hogy azért nem tudom mi van mert még nem igazán ismertem meg..

2017. júl. 17. 23:27
 1/5 A kérdező kommentje:
16/F
2017. júl. 17. 23:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez velem is megesett ... Mármint az érzés . Ezt csak akkor fogod megtudni ha együtt vagy vele ha akkor is ezt érzed akkor már nem vagy belé szerelmes csak kötődnek hozzá érzések ami lehet elmúlik lehet nem ez az érzések erősségének múlik .. meg bizonytalan is vagy magadban ami ilyenkor természetes :D 14/F
2017. júl. 17. 23:58
 3/5 A kérdező kommentje:
Mesélhetnél egy kicsit!!!
2017. júl. 18. 09:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem azért lehet mert nagyon keveset voltál vele és nem tudod, mit érzel, mivel még nem alakult ki benned az érzés. Semmi gond, majd leközelebb ha látod, együtt lesztek pár napot (ha tudtok) akkor tisztázódik, de még nem lesz tiszta a kép.

Egyébként ilyen távkapcsolatba ne menj bele, szenvedni fogtok aztán rossz lesz a vége.

2017. júl. 18. 10:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Valahol legmélyen ugyérzem ő kell nekem...Csak még tényleg nem ismerem..Mert ha nem kellene a lány akkor azt tudnám...Na de még két hét és jönnek haza 2 Hónapra!
2017. júl. 18. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!