Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Kevés vagyok neki? Ugy érzem.

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevés vagyok neki? Ugy érzem.

Figyelt kérdés

Tudom, hogy szeret a párom, azt mondja, komolyan gondol engem, és tervez velem mégis azt érzem kevés vagyok neki, hogy többet érdemel jobb lányt,szebbet mint én..:(

Ő nagyon jóképű fiu minden nő álma én pedig kevésnek érzem magam hozzá.

2017. júl. 17. 18:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Így előbb-utóbb igen.
2017. júl. 17. 18:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen érzésem pont. De én már eljutottam addig hogy leszarom:D mert ezek csak felesleges aggódások ha meg csak úgy elhagy akkor nem szeretett igazán, ennyi
2017. júl. 17. 19:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is megfordultak már ilyen gondolatok a fejemben, de nekem alapból gondok voltak az önértékelésemmel. Egyet mondhatok. Verd ki ezt a fejedből! Előbb-utóbb a kapcsolatod rovására fog menni, mert tudod... önmagát beteljesítő jóslat. Gyanítom neked is gondok lehetnek az önértékeléseddel. Valahogy próbálj ezen javítani. Gondolj mindig arra, hogy a barátod nem véletlen választott téged. Veled van és nem mással! Tényleg csak ezt tudom tanácsolni. Máshogy tényleg tönkre fog menni a kapcsolat, mert senki sem szereti a bizonytalan embereket.
2017. júl. 17. 19:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem szabad erre gondolnod, mert megöli a kapcsolatod, ugyanis érződni fog rajtad. Nyugodj meg, azért van veled, mert szeret és téged akar. Nincs mitől félned.
2017. júl. 17. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!