Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról hogy 6x szakítottam a bártnőmmel de megint össze jöttünk? 17/f
Figyelt kérdés
Mindig valami miatt szakítottam de mindig vissza mentem hozzá mert szeretem, de még is van egy olyan érzésem hogy ez így nem teljes, azt érzem mintha szívatna de nem tudom eldönteni, próbáljak benne még jobban bízni? Ős is mondta hogy én vagyok az aki kellek neki. DE még is van ilyen kétejem . Mi a véleményetek erről?2017. júl. 16. 17:25
1/7 anonim válasza:
Hogy 6x hülyébb vagy, mint voltál :D
3/7 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy nagyon buta vagy. Én azt az elvet vallom, hogy ex barátnővel soha nem jövök össze, mert ha először nem működött, akkor másodszor se fog. Hatodszor vagy hetedszer meg pláne és igen, naív vagy, mert azt hiszed fog változni valami. Fogadd meg a tanácsom, és lépj tovább, ne maradj ezzel a lánnyal.
4/7 anonim válasza:
Szerintem meg a barátnőd nagyon naiv és buta, hogy még 7. alkalommal is visszafogadott. Tudod kivel játszanád ezt..
5/7 anonim válasza:
azt hogy minden szar t túlaggódsz ba szki, jön valami gondolatmenet, oszt othagyod a családot hogy tibetbe megtaláld önmagad vagy mi?
6/7 anonim válasza:
A barátnőd ostoba, mint a tyúk, én másodszor sem fogadtalak volna vissza.
Játsszál mással, kisfiú.
7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, kisfiú? Ismersz? Nem. Miért fogadott vissza miért mentem vissza hozzá? Mert szeret. Az hogy te egy csődtömeg vagy, az nem az én dolgom de ha nem megy valami akaszd fel magad.
2017. júl. 19. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!