Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ötleteitek vannak?
Szeretnénk a barátnőmmel csináltatni egyedi "párkapcsolatos" pólókat. Egyelőre gondoltunk számot a hátuljára, az egyikre egy 6-ost a másikra 29-est (így kijön a 6. hó 29.-e, akkor jöttünk össze hivatalosan). Ő nevet nem szeretne rá (csak maximum ilyen nickname szerűséget). Még mintának gondoltunk kézlenyomatokra (a sajátjainkra, nem sablonra). Valahogy szeretnénk, ha látszódna rajta, hogy ha felvesszük, hogy együtt vagyunk nem csak a kínaiban vettük a pólót és pont ugyanolyan (a számtól eltekintve). A nagy rózsaszín szívecske a nevünkkel és hasonlók nem játszanak. Milyen ötleteitek vannak ? :)
Kor (ha számít valamit :D ): 19L és 20F
Lehetne igy is, hogy: for ever
6. 29.
Ha szöveg akkor magyarra gondoltok vagy angolra? (szerintem az angol jobb, de ez egyéni vélemény) itt van néhány ötlet:
- King & Queen
- Lo & ve
- I love this boy & i love this girl
- Princ & Princess
- Mr & Mrs
- Mickey & Minnie
Ha esetleg nem szövegre gondoltok akkor lehet pl:
- két puzzle (ami össze illik)
- korona (king & queen szimbólumra gondolok)
- vagy olyan képek amin egy fiú és egy lány van különféle pozícióban (nekem a kedvencem mikor a fiú a lánynak súg valamit és közöttük egy zsinór van a végén konzervdobozzal, biztos láttatok már ilyen képet)
remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!