Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma elment hat napra Erdélybe a barátom. Nagyon hiányziik. Vannak ötleteitek, hogy hogyan tereljem el a figyelmét?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Ma elment Erdélybe a barátom, é mivel ott nem nagyon tud írni, ezért hiányozni fog.. Minden este úgy aludtam el hogy egymás mellé képzeltük magunkat.. Most meg azt se tudom, hogy mi van vele. Hogyan tereljem el addig a figyelmem róla? :c (15/L 15/F)2016. júl. 7. 21:05
1/10 anonim válasza:
Gondolj arra mi lenne akkor ha katonának vitték volna . Oroszországban 5 év a sorkatonai szolgálat .
2/10 anonim válasza:
Menj emberek közzé, család , barátok stb. Hamar eltelik ne aggódj .
4/10 anonim válasza:
A barátnőm 300km-re van tőlem, szeptemberig nagyon ritkán látom, csak akkor költözik fel. És ez így ment egy éve.
Ha mi kibírjuk, akkor ti is. :)
5/10 anonim válasza:
Én azt mondom,hogy, 15-éves fiatalnak ne is legyen ennél nagyobb problémája !
6/10 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek <3
2016. júl. 7. 21:35
7/10 anonim válasza:
Legyél haverokkal, csinálj olyan dolgokat, amit vele nem lehet.
8/10 A kérdező kommentje:
Koszii :)
2016. júl. 8. 08:41
9/10 anonim válasza:
Legyél sokat a barátnőiddel, a családoddal. Csináljatok minél több aktív programot, menjetek strandolni, moziba ilyesmi :D
10/10 anonim válasza:
Hogyhogy nem nagyon tud irni? Mi akadalyozza meg ebben? Tuleloturara ment a Fogarasi-havasokba telefon nelkul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!